görkemyy Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.336 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #1 Ali Express'den Sovyet ushanka almak istiyorum. Önündeki sembol, ushankayı dışarıda giydiğim zaman sorun yaratır mı ceza bakımından?
Ali Express'den Sovyet ushanka almak istiyorum. Önündeki sembol, ushankayı dışarıda giydiğim zaman sorun yaratır mı ceza bakımından?
usassyuoturghh76439 Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 422 Çözümler 1 Yer Türkiye 24 Temmuz 2022 #2 Hayır. Bu ülkede cüppe sarık takke de yasak normalde kamuda türban da yasak ama geçenlerde milyonlarca cüppeli sokaktaydı.
Hayır. Bu ülkede cüppe sarık takke de yasak normalde kamuda türban da yasak ama geçenlerde milyonlarca cüppeli sokaktaydı.
görkemyy Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.336 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #3 usassyuoturghh76439 dedi: Hayır. Bu ülkede cüppe sarık takke de yasak normalde kamuda türban da yasak ama geçenlerde milyonlarca cüppeli sokaktaydı. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsunuz ama ben yinede sormak istedim, teşekkürler.
usassyuoturghh76439 dedi: Hayır. Bu ülkede cüppe sarık takke de yasak normalde kamuda türban da yasak ama geçenlerde milyonlarca cüppeli sokaktaydı. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsunuz ama ben yinede sormak istedim, teşekkürler.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.188 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #4 Nazist ol kökten çöz meseleyi Onun dışında pek sevmem sosyalistleri hakkında olumsuz düşünürler o kadar. Tabii ne kadar umurunda olduğuna bağlı.
Nazist ol kökten çöz meseleyi Onun dışında pek sevmem sosyalistleri hakkında olumsuz düşünürler o kadar. Tabii ne kadar umurunda olduğuna bağlı.