Yiğitler Centipat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 160 21 Nisan 2022 #1 Merhaba PC'de on yukleme diye siyah bir ekran geliyor devam edip Windows seçince düzelmiyor. Yardımcı olur musunuz on yukleme ekranı icin?
Merhaba PC'de on yukleme diye siyah bir ekran geliyor devam edip Windows seçince düzelmiyor. Yardımcı olur musunuz on yukleme ekranı icin?
KS KS Yiğitler Centipat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 160 21 Nisan 2022 #11 Dyrothbrk dedi: Kanka bak flashi tak bilgisayarı AC F9 olmazsa ESC F12 F1 tuşuna basin hepsini teker teker deneyin boot menü gelene kadar. Genişletmek için tıkla... Knk bios boot menüsüne geliyorum ama usb yle pc yi nasıl başlatacağımı bilmiyorum Artı 0 Eksi
Dyrothbrk dedi: Kanka bak flashi tak bilgisayarı AC F9 olmazsa ESC F12 F1 tuşuna basin hepsini teker teker deneyin boot menü gelene kadar. Genişletmek için tıkla... Knk bios boot menüsüne geliyorum ama usb yle pc yi nasıl başlatacağımı bilmiyorum
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 21 Nisan 2022 #12 Yiğitler dedi: Kanka BIOS boot menüsüne geliyorum ama USB'yle PC'yi nasıl başlatacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Goruntu alabilir miyim? Artı 0 Eksi
Yiğitler dedi: Kanka BIOS boot menüsüne geliyorum ama USB'yle PC'yi nasıl başlatacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Goruntu alabilir miyim?
KS KS Yiğitler Centipat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 160 21 Nisan 2022 #13 Yiğitler dedi: Knk bios boot menüsüne geliyorum ama usb yle pc yi nasıl başlatacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Kanka buraya gelebiliyorum işte gerisi USB ile nasıl baslatacağım Yiğitler dedi: Kanka buraya gelebiliyorum işte gerisi USB ile nasıl baslatacağım Genişletmek için tıkla... Burada kaldimm Dosya Ekleri 16505659215408388986239464185701.jpg 153,9 KB · Görüntüleme: 29 Artı 0 Eksi
Yiğitler dedi: Knk bios boot menüsüne geliyorum ama usb yle pc yi nasıl başlatacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Kanka buraya gelebiliyorum işte gerisi USB ile nasıl baslatacağım Yiğitler dedi: Kanka buraya gelebiliyorum işte gerisi USB ile nasıl baslatacağım Genişletmek için tıkla... Burada kaldimm
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 21 Nisan 2022 #14 Yiğitler dedi: Kanka buraya gelebiliyorum işte gerisi USB ile nasıl baslatacağım. Burada kaldimm. Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarından sorun var galiba gidip bilgisayarcıya format attirin. Yiğitler dedi: Kanka buraya gelebiliyorum işte gerisi USB ile nasıl baslatacağım. Burada kaldimm. Genişletmek için tıkla... Çözüm: Windows'un format ekraında boot etmemesi bunlara bak. Son düzenleme: 21 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
Yiğitler dedi: Kanka buraya gelebiliyorum işte gerisi USB ile nasıl baslatacağım. Burada kaldimm. Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarından sorun var galiba gidip bilgisayarcıya format attirin. Yiğitler dedi: Kanka buraya gelebiliyorum işte gerisi USB ile nasıl baslatacağım. Burada kaldimm. Genişletmek için tıkla... Çözüm: Windows'un format ekraında boot etmemesi bunlara bak.