PCsi Olmayando Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 343 Yer Osmaniye 2 Nisan 2024 #1 Küçük bir kuzenim var. Kardeşim yüzünü öpmüş ama somurmuş bildiginiz ve kan toplamiş. Bayağı morarmış gibi. Gecer mi? Geçmeme ihtimali var diyorlar.
Küçük bir kuzenim var. Kardeşim yüzünü öpmüş ama somurmuş bildiginiz ve kan toplamiş. Bayağı morarmış gibi. Gecer mi? Geçmeme ihtimali var diyorlar.
lordbey Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 251 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #2 geçer hocam merak etmeyin Artı 0 Eksi
KS KS PCsi Olmayando Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 343 Yer Osmaniye 2 Nisan 2024 #3 lordbey dedi: geçer hocam merak etmeyin Genişletmek için tıkla... Biraz kızdılar geçmez falan diyede. Küçükken koluma ısırıp yapardım geçerdi. Geçmez diye korkuttular kardeşimi. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
lordbey dedi: geçer hocam merak etmeyin Genişletmek için tıkla... Biraz kızdılar geçmez falan diyede. Küçükken koluma ısırıp yapardım geçerdi. Geçmez diye korkuttular kardeşimi. Teşekkürler.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.355 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 2 Nisan 2024 #4 Konuya girmeden, başlıktan dolayı çok farklı şeyler düşünmüştüm. Evet geçiyor, ben de kendimi sömürürdüm küçükken. Artı 0 Eksi
Konuya girmeden, başlıktan dolayı çok farklı şeyler düşünmüştüm. Evet geçiyor, ben de kendimi sömürürdüm küçükken.
KS KS PCsi Olmayando Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 343 Yer Osmaniye 2 Nisan 2024 #5 Lee Yubin dedi: Konuya girmeden, başlıktan dolayı çok farklı şeyler düşünmüştüm. Evet geçiyor, ben de kendimi sömürürdüm küçükken. Genişletmek için tıkla... Umarım bir gün anladığın gibi konuda açabilirim ne diyim :d Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Konuya girmeden, başlıktan dolayı çok farklı şeyler düşünmüştüm. Evet geçiyor, ben de kendimi sömürürdüm küçükken. Genişletmek için tıkla... Umarım bir gün anladığın gibi konuda açabilirim ne diyim :d
Yutashito Centipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 402 Çözümler 6 2 Nisan 2024 #6 Zaman alacaktır. Artı 0 Eksi