Pazardan 2 gün önce bir yavru ördek aldım ve kepek ve mısirlı bir yem aldım. Kepekli olanı çok yemiyor ama diğer yemi çok yiyor. Sizce bu sıkıntı çıkarır mı? Ördek tahminimce 1 haftalık falan. Önüne bir çay tabağı yem veriyorum sizce bu fazla mıdır? Fazla yese kötü bir şey olur mu?
Can boğazdan gelir demişler . Fazla yemenin bir sorun çıkartacağını sanmıyorum. Efendim ördeğin fotoğrafını paylaşır mısınız ? Ona göre bir şey dememiz daha doğru olur.
Can boğazdan gelir demişler . Fazla yemenin bir sorun çıkartacağını sanmıyorum. Efendim ördeğin fotoğrafını paylaşır mısınız? Ona göre bir şey dememiz daha doğru olur.
Kaldığı kaba yemek bırakmaktan korkuyorum çok yer diye. Yavru bir ördek günlük ne kadar yem yer internetten baktiğımda gram ile soylüyolardı acaba bardak hesabı ile (örneğin: Bir çay bardağı gibi)söyleyebilir misiniz?
Kaldığı kaba yemek bırakmaktan korkuyorum çok yer diye. Yavru bir ördek günlük ne kadar yem yer internetten baktiğımda gram ile soylüyolardı acaba bardak hesabı ile (örneğin: Bir çay bardağı gibi)söyleyebilir misiniz?