2 aylik 2 tane pekin ördegim var. Neredeyse büyüdüler. Biri erkek biri disi. Her gün ilgilendigim halde hala benden kaciyor. Alistiramadim. Öneriniz var mi? Kücükken de cok korkmus gibiydi ve hep kaciyordu. Yeni ördek alınır mı?
2 aylik 2 tane pekin ördegim var. Neredeyse büyüdüler. Biri erkek biri disi. Her gün ilgilendigim halde hala benden kaciyor. Alistiramadim. Öneriniz var mi? Kücükken de cok korkmus gibiydi ve hep kaciyordu. Yeni ördek alınır mı?
Neredeyse bütün gün ilgileniyorum ama nafile. Disi ördek kacmiyor ama erkek olan yanina bir insan gelince disi olanin yanina kaciyor. Yemegi de zorla yediriyorum gibi. Tek kalinca da disi ördegi aramaya cikiyor.
Erkek olan ördek problemli. Alismiyor hicbir seye.
O kadar cok vakit geciriyorum ki annesinden farkim kalmadi resmen. Hatta tam tersi Ilgi gosterince temelli kaciyor. Kücüklügünden beri o korkuyor diye ona ilgi gösterdim. Disi ördege göstermedim. Disi ördek daha uysal ve dost canlisi.