Örgülü Type-C to Type-C kablo önerisi

Omerk_k

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050
İ5-11400H
16GB RAM
500 GB SSD + 1TB HDD
Meslek
Grafik Tasarımcı
Selamlar, en az 1.5 metre en fazla 2-2.5 kabloya ihtiyacım var.
Örgülü kablo istiyorum. Ugreen ve Baseus markalarına baktım aşırı pahalı geldi 1 metre kabloları mevcut 180 200 TL'ye ama o da bana yetmiyor. Nereden bulabilirim, başka hangi markayı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Örgülü kablo istiyorum. Ugreen ve Baseus markalarına baktım aşırı pahalı geldi 1 metre kabloları mevcut 180 200 TL'ye ama o da bana yetmiyor. Nereden bulabilirim, başka hangi markayı önerirsiniz?

Hem örgü kablo isteyip hem 200TL gibi bütçe size pahalı geliyorsa normal plastik kablo bakın.

Burada pahalı olur tabi. Beklerim derseniz aliexpresste 2 metresi 200 küsür liraya geliyor. Ben ugreen kalitesi için bekledim, beklerim. Başka marka denemediğim için önerim beklemeniz.

Kafa biraz büyük ben aldım kulaklığıma takamadım mesela çok az bir fark ile sıkışıyor. Ama tel vs için sorun değil tabii.

Bu da Amazon'da vardı ama kalmamış bende sorunsuz çalışıyor gösterge ile ne kadar watt çekiyor görülüyor. Yalnız kablo kamyon çeker öyle bir kalın ki anlatamam.

Misal bende General Mobile GM24 Pro var orijinal şarj aleti 33 watt hızlı şarj bu kabloyu takıp denedim Max 28 watt da kaldı. Bilmiyorum tabii değerler doğru mu %100 ama bence doğru olabilir.

Son düzenleme:
Hem örgü kablo isteyip hem 200TL gibi bütçe size pahalı geliyorsa normal plastik kablo bakın.

Yalnız ben burada 200 TL bütçem olduğunu söylemedim bu saçmalığı nereden çıkardınız :D.
Ben 200 TL'ye 1 metre kablo olduğunu onunda benim işime yaramayacağını söyledim.
Çıkıp da bir kabloya da 500 600 TL arası bir para da vermek istemiyorum he sen zenginsen hediye et bir tane o halde :)
350 400 benim verebileceğim maxiumum fiyat

Burada pahalı olur tabii. Beklerim derseniz AliExpress'te 2 metresi 200 küsur liraya geliyor. Ben Ugreen kalitesi için bekledim, beklerim. Başka marka denemediğim için önerim beklemeniz.

Beklerim niye beklemim yeter ki kaliteli uygun olsun. Kablo sonuçta bu burada yoksa yurt dışından alınır bozulunca yaptıracak halim yok ya :) teşekkürler bu güzel görünüyor bakacağım. Bende de Ugreen markalar var farklı bağlantı kabloları DP gibi sizce Baseus mu Ugreen mi?

Kafa biraz büyük ben aldım kulaklığıma takamadım mesela çok az bir fark ile sıkışıyor. Ama tel vs için sorun değil tabii.

Bu da Amazon'da vardı ama kalmamış bende sorunsuz çalışıyor gösterge ile ne kadar watt çekiyor görülüyor. Yalnız kablo kamyon çeker öyle bir kalın ki anlatamam.

Misal bende General Mobile GM24 Pro var orijinal şarj aleti 33 watt hızlı şarj bu kabloyu takıp denedim Max 28 watt da kaldı. Bilmiyorum tabii değerler doğru mu %100 ama bence doğru olabilir.

Ya şimdi şöyle söyleyeyim telefonda 1M kablo yetmiyor 2 metre kablo tam iş görür boy ve arabada Type-C girişleri var orayı da kullanmak için istiyorum açıkçası Usams olan güzel görünüyor markayı bilmiyorum ama dediğinize göre iyi kablo ancak sert olması beni deli eder şu anki kablolu kulaklığımın kablosundan bile bezmiş durumdayım kabloyu kesip çalışmasa bile kafama takacak duruma sokuyor beni 😂

Watt değerini gösteren Mcdodo kablom var performansı güzel ama kablo kaskatı, şekil almıyor. Baseus kablolarım da var onlar daha esnek, bunu da göz önünde bulundur.
Sizce 1.5 metre mi mantıklı 2 metre mi? arabada kullanmaya bilgisiyar masasında kullanmaya koltukta uzanırken kullanmaya falan
@L0rrec @Bakepcer

Bu ürünü aldım 2metre vergiyle 360a geldi bize göre oldukça uygun oldu arabada kullanmaya iş görür şarj adaptörümde hiç Type-C çıkış olmadığı için sonrasında adaptör alacağım güzel adaptörler var Spigen Ugreen Baseus gibi. USB Type-C çıkışlı Ugreen bir kablo daha vardı vergi dahil 455e geliyordu 1.5metresi ne gerek var onun yerine adaptör alırım dedim bu kablo da karar kıldım yardımlar için teşekkürler.

1734436027716.jpeg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı