Çözüldü Örgün eğitim dondurulduğunda AÖF kaydı silinir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BruceWayne_90

Decapat
Daha fazla  
Sınavsız ikinci üniversite şeyiyle Atatürk Üniversitesi AÖF'sine kayıt oldum ama şu an örgün eğitimde okuduğum bölümü ve üniversiteyi bazı sebeplerden dolayı dondurmayı düşünüyorum. Acaba örgün eğitimi dondurduğumda AÖF kaydım silinir mi yoksa onu okuyabilir miyim?

Çözüm
Silinmez. Sadece okul kaydınızı silecekseniz onu bildirin yeter. Dondurmada sorun yok.
Teşekkür ederim dostum. Eğer bilgin varsa birşey daha sormak istiyorum acaba bu seneki üniversite puanım ile seneye merkezi geçiş yapabilir miyim? Üni puanımın boşa gitmesini istemiyorum.

Yeni mi başlıyorsunuz? Bu sene yapabilirsiniz fakat seneye olur mu blimiyorum ve pek de sanmıyorum olacağını.

Yeni mi başlıyorsunuz? Bu sene yapabilirsiniz fakat seneye olur mu blimiyorum ve pek de sanmıyorum olacağını.

Bu sene 1. sınıfa başladım ama dediğim gibi bazı sebeplerden dolayı dondurmak zorundayım. Üniversite puanımla da belki başka üniversiteye merkezi geçiş denerim diye düşünmüştüm ama neyse. Teşekkür ederim cevap verdiğin için.

Bu sene 1. sınıfa başladım ama dediğim gibi bazı sebeplerden dolayı dondurmak zorundayım. Üniversite puanımla da belki başka üniversiteye merkezi geçiş denerim diye düşünmüştüm ama neyse. Teşekkür ederim cevap verdiğin için.

Dondurmadan önce MYP ile geçişi bir araştırın siz yine de derim. O konuya pek hakim değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı