Örgün eğitimde EK-C2 öğrenci belgesi nasıl çıkartılır?

barisakarsu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF A15 Laptop
GPU: RTX 4050
CPU: Ryzen 7 7435HS
RAM: 16 GB
SDD: 1 TB + 512 GB
Merhaba, örgün eğitimde lise okuyorum. Askerlik ertelemek için şubeye gittiğimde EK-C2 belgesi istediklerini söylediler. Ben bu belgeyi nereden çıkartabilirim? Sanırım sadece açık lise de çıkartılabiliyormuş. Müdüre söylediğimde bana normal lise öğrenci belgesi veriyor bunu da askerlik şubesi kabul etmiyor.

Dostum merhaba bu sorunu nasıl çözdün yardımcı olabilir misin? Aynı durumu yaşıyorum.
Öğrenci durum belgesi, tüm senelerin notları falan derseniz anlarlar. Ben çözemedim açığa geçtim. Oradan direkt E-devletten çıkartılıyordu EK-C2 belgesi ancak örgün eğitim de böyle bir şey söz konusu değil.

Merhaba, örgün eğitimde lise okuyorum. Askerlik ertelemek için şubeye gittiğimde EK-C2 belgesi istediklerini söylediler. Ben bu belgeyi nereden çıkartabilirim? Sanırım sadece açık lise de çıkartılabiliyormuş. Müdüre söylediğimde bana normal lise öğrenci belgesi veriyor bunu da askerlik şubesi kabul etmiyor.

Sonuç ne oldu hocam ben MESEM'de okuyorum benden de ek C2 istediler okuldan aldım da kabul olur mu acaba size tecil yaptılar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı