Örgün öğretimden açık öğretime geçmek mantıklı mı?

Eldridge

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, ben şu an elektronik teknolojisi bölümünde eğitim görüyorum. Bildiğiniz üzere 2 yıllık ve zaten asıl amacım DGS olarak gelmiştim fakat şöyle bir şey yapmayı düşünüyorum. İlk dönem sonunda yatay geçiş ile açıköğretimden web tasarım ve programlama'ya geçmeyi planlıyorum. Sebebi ise zaten asıl amacım DGS olduğundan kendime çalışabilmek için büyük bir zaman yaratmak, 2 yıllık diplomanın bir önemi olmadığını düşünüyorum. Ne açıköğretimden ne de örgün öğretimden. Bahsettiğim bölüme zaten fazlasıyla hakimim ciddi bir çalışma da gerektirmeyecek benim için fakat şu anda elektronik derslerine yoğunlaşmaktan DGS'ye ucundan bile bakamıyorum ve bakamayacağım. Zamanımın çoğunluğu bu derslere gitmek zorunda kalıyor, sadece bu değil tabii farklı etkenler de olabiliyor. Zaten yurtta kaldığımdan düzgün bir çalışma ortamı yaratmak benim için zor oluyor. Bahsettiğim şekilde yaparsam mühendislik veya diğer lisans bölümlerine daha rahat yükselirim diye düşünüyorum sizden de fikir almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası elektronik bitirince ondan geçebileceğiniz mühendislik bölümleri daha çok diye düşünüyorum. Web bölümünden neye geçebiliyorsunuz bir bakın derim. Bence elektronik daha iyi bir bölüm ve daha çok iş imkanı var. Mühendislik için de daha iyi olur.

Ayrıca, elektronik bölümünü bırakmak yerine ikinci üniversite kapsamında web tasarım bölümüne kaydolabilirsiniz. Kayıtlar hala bitmedi. Aynı anda iki üniversite bitirin. Sonra DGS çalışırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…