C Carre4sa Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #1 Bir işte çalışıyorum, bunu mazeretten sayarlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2023
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.757 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #2 Carre4sa dedi: Bir işte çalışıyorum, bunu mazeretten sayarlar mı? Genişletmek için tıkla... İşte çalışmayı saymazlar gibi.
Carre4sa dedi: Bir işte çalışıyorum, bunu mazeretten sayarlar mı? Genişletmek için tıkla... İşte çalışmayı saymazlar gibi.
Swoxie Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 1.259 Çözümler 19 Yer İzmir/Buca 10 Eylül 2023 #3 Bende aynı durumdayım. Bu yeni düzenlemeden önce okuldan ayrılıp işe girmiştim belki kabul ederler.
7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 10 Eylül 2023 #4 Ne durumda olduğunuza bağlı. Ailenizin geliri düşükse ve sizin kazandığınız paraya ihtiyacı varsa sayabilirler.
Ne durumda olduğunuza bağlı. Ailenizin geliri düşükse ve sizin kazandığınız paraya ihtiyacı varsa sayabilirler.
C Carre4sa Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #5 Swoxie dedi: Bende aynı durumdayım. Bu yeni düzenlemeden önce okuldan ayrılıp işe girmiştim belki kabul ederler. Genişletmek için tıkla... Yüz yüze Online umurumda değil yeter ki okul denen avam sınıfından insanların doluşmuş olduğu binaya gitmeyeyim. 701600 dedi: Ne durumda olduğunuza bağlı. Ailenizin geliri düşükse ve sizin kazandığınız paraya ihtiyacı varsa sayabilirler. Genişletmek için tıkla... Pek ihtitaçları yok aslında.
Swoxie dedi: Bende aynı durumdayım. Bu yeni düzenlemeden önce okuldan ayrılıp işe girmiştim belki kabul ederler. Genişletmek için tıkla... Yüz yüze Online umurumda değil yeter ki okul denen avam sınıfından insanların doluşmuş olduğu binaya gitmeyeyim. 701600 dedi: Ne durumda olduğunuza bağlı. Ailenizin geliri düşükse ve sizin kazandığınız paraya ihtiyacı varsa sayabilirler. Genişletmek için tıkla... Pek ihtitaçları yok aslında.
7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 10 Eylül 2023 #6 Carre4sa dedi: Yüz yüze Online umurumda değil yeter ki okul denen avam sınıfından insanların doluşmuş olduğu binaya gitmeyeyim. Pek ihtitaçları yok aslında. Genişletmek için tıkla... O zaman geçirmeyebilirler.
Carre4sa dedi: Yüz yüze Online umurumda değil yeter ki okul denen avam sınıfından insanların doluşmuş olduğu binaya gitmeyeyim. Pek ihtitaçları yok aslında. Genişletmek için tıkla... O zaman geçirmeyebilirler.
C Carre4sa Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #7 701600 dedi: O zaman geçirmeyebilirler. Genişletmek için tıkla... Babam malum partiye üye bir zahmet bir şeyler yapsın.
701600 dedi: O zaman geçirmeyebilirler. Genişletmek için tıkla... Babam malum partiye üye bir zahmet bir şeyler yapsın.