Çözüldü Örgünden kayıt silinip AÖF'ten aynı bölüm okunur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ametisikaltun

Hectopat
Daha fazla  
Hocam bir sorum olacaktı. Ben geçen sene örgünden ön lisans bir bölüme yerleştim ve 1. sınıfı bitirdim. 2024 YKS'ye girerek de AÖF bölüm yazdım ve tuttu. Örgünden okuduğum ve AÖF'den tutan bölüm aynı bölüm ve o da ön lisans. Bu sene örgün eğitimimi dondurup AÖF'e kayıt yaptırıp okuyabiliyor muyum bir bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Önce örgünü sildirmelisiniz çünkü diğerine kayıt olamazsınız. Aynı bölüm okunmaz.
Önce örgünü sildirmelisiniz çünkü diğerine kayıt olamazsınız. Aynı bölüm okunmaz.

Teşekkür ederim hocam.

Hocam bugün Anadolu Üniversitesi açık öğretim fakültesi öğrenci işlerini arayarak sordum ve yaptırabilirsiniz sınavla yerleştiğiniz için dediler fakat ikinci üniversite kapsamında olursa yaptıramazsınız dediler sınavla yerleştiğim için aynı bölüme yapabiliyormuşum kayıt yani başka birisi böyle bir problemle karşılaşırsa diye yazmak istedim size de tekrardan teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı