Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 2 Mayıs 2021 #1 Evet, bundan önceki ışık çalışmasından bazı dersler aldım biraz yansıma ve kontrast üzerine oldu. Işık reelitik şekilde yansıtıldı. Sadece otomatik kontrast ve tonlama arttırma efekti uygulandı. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2021
Evet, bundan önceki ışık çalışmasından bazı dersler aldım biraz yansıma ve kontrast üzerine oldu. Işık reelitik şekilde yansıtıldı. Sadece otomatik kontrast ve tonlama arttırma efekti uygulandı.
Alican 16 Decapat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 87 2 Mayıs 2021 #2 Şükrü Ali Ögel dedi: Eki Görüntüle 1002611 Evet, bundan önceki ışık çalışmasından bazı dersler aldım biraz yansıma ve kontrast üzerine oldu. Işık reelitik şekilde yansıtıldı. Sadece otomatik kontrast ve tonlama arttırma efekti uygulandı. Genişletmek için tıkla... Helal.
Şükrü Ali Ögel dedi: Eki Görüntüle 1002611 Evet, bundan önceki ışık çalışmasından bazı dersler aldım biraz yansıma ve kontrast üzerine oldu. Işık reelitik şekilde yansıtıldı. Sadece otomatik kontrast ve tonlama arttırma efekti uygulandı. Genişletmek için tıkla... Helal.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Mayıs 2021 #3 Şükrü Ali Ögel dedi: Eki Görüntüle 1002611 Evet, bundan önceki ışık çalışmasından bazı dersler aldım biraz yansıma ve kontrast üzerine oldu. Işık reelitik şekilde yansıtıldı. Sadece otomatik kontrast ve tonlama arttırma efekti uygulandı. Genişletmek için tıkla... Helal len sana.
Şükrü Ali Ögel dedi: Eki Görüntüle 1002611 Evet, bundan önceki ışık çalışmasından bazı dersler aldım biraz yansıma ve kontrast üzerine oldu. Işık reelitik şekilde yansıtıldı. Sadece otomatik kontrast ve tonlama arttırma efekti uygulandı. Genişletmek için tıkla... Helal len sana.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 2 Mayıs 2021 #4 Genel olarak başarılı. Şu kadının ayak bastığı alan böyle milimetrik eşit şekilde siyah olsa dairesel alana doğru, daha hoş olabilirmiş.
Genel olarak başarılı. Şu kadının ayak bastığı alan böyle milimetrik eşit şekilde siyah olsa dairesel alana doğru, daha hoş olabilirmiş.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 2 Mayıs 2021 #5 Not: stok hali ile çalışma farkı isteyenlere gelsin.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.157 Makaleler 5 Çözümler 20 2 Mayıs 2021 #6 Gayet etkileyici hocam. Bu ablayı gece evimin aralığında bu şekilde görsem değnekle girişirim sanırsam o kadar etkileyici.
Gayet etkileyici hocam. Bu ablayı gece evimin aralığında bu şekilde görsem değnekle girişirim sanırsam o kadar etkileyici.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Mayıs 2021 #7 Zemin yine kalmış sanki
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 2 Mayıs 2021 #8 Blondie dedi: Zemin yine kalmış sanki Genişletmek için tıkla... Yere yakın dumanı yansıttım yukarı gideni yapınca biraz saçma hale gelince sinirmi bozdu o yüzden sağ tarafın dumanın yaptım.
Blondie dedi: Zemin yine kalmış sanki Genişletmek için tıkla... Yere yakın dumanı yansıttım yukarı gideni yapınca biraz saçma hale gelince sinirmi bozdu o yüzden sağ tarafın dumanın yaptım.
MScofield Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 2 Mayıs 2021 #9 Siz neler yaptınız be Bunu neyle çizdiniz acaba?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 2 Mayıs 2021 #10 MScofield dedi: Siz neler yaptınız be Bunu neyle çizdiniz acaba? Genişletmek için tıkla... photshop üzerinden yapıldı. Arkaplanları şu an hazır olarak alıyorum çizmedim. Ben daha çok, ışık yansıtma, tonlama, aynalama işine bakıyorum.
MScofield dedi: Siz neler yaptınız be Bunu neyle çizdiniz acaba? Genişletmek için tıkla... photshop üzerinden yapıldı. Arkaplanları şu an hazır olarak alıyorum çizmedim. Ben daha çok, ışık yansıtma, tonlama, aynalama işine bakıyorum.