MScofield Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 2 Mayıs 2021 #11 Şükrü Ali Ögel dedi: photshop üzerinden yapıldı. Genişletmek için tıkla... Bildiğimiz imleci fareyle kontrol ederek mi yaptınız?
Şükrü Ali Ögel dedi: photshop üzerinden yapıldı. Genişletmek için tıkla... Bildiğimiz imleci fareyle kontrol ederek mi yaptınız?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 2 Mayıs 2021 #12 MScofield dedi: Bildiğimiz imleci fareyle kontrol ederek mi yaptınız? Genişletmek için tıkla... Hayır, Photoshop programı ile yapıldı katmanlar maskeler efektler eğimler falan. Hocam merak ediyorsanız detaylıca bakın photshop programına.
MScofield dedi: Bildiğimiz imleci fareyle kontrol ederek mi yaptınız? Genişletmek için tıkla... Hayır, Photoshop programı ile yapıldı katmanlar maskeler efektler eğimler falan. Hocam merak ediyorsanız detaylıca bakın photshop programına.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 2 Mayıs 2021 #13 Hiç fena değil. Tebrikler.
MScofield Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 2 Mayıs 2021 #14 MScofield dedi: Bildiğimiz imleci fareyle kontrol ederek mi yaptınız? Genişletmek için tıkla... Şükrü Ali Ögel dedi: Arkaplanları şu an hazır olarak alıyorum çizmedim. Ben daha çok, ışık yansıtma, tonlama, aynalama işine bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Alt kısmı okumadan cevap vermiştim, pardon...
MScofield dedi: Bildiğimiz imleci fareyle kontrol ederek mi yaptınız? Genişletmek için tıkla... Şükrü Ali Ögel dedi: Arkaplanları şu an hazır olarak alıyorum çizmedim. Ben daha çok, ışık yansıtma, tonlama, aynalama işine bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Alt kısmı okumadan cevap vermiştim, pardon...
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 2 Mayıs 2021 #15 MESs¹¹ dedi: Hiç fena değil. Tebrikler. Genişletmek için tıkla... Sizin çalışmalarınız varsa siz atın biz de bakalım. Bu kadar iyi noktaları eleştircek birisinin bilgileri olur diye düşünüyorum.
MESs¹¹ dedi: Hiç fena değil. Tebrikler. Genişletmek için tıkla... Sizin çalışmalarınız varsa siz atın biz de bakalım. Bu kadar iyi noktaları eleştircek birisinin bilgileri olur diye düşünüyorum.
jusbeprophet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 1.262 Makaleler 7 Çözümler 10 2 Mayıs 2021 #16
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 2 Mayıs 2021 #17 Şükrü Ali Ögel dedi: Sizin çalışmalarınız varsa siz atın biz de bakalım. Genişletmek için tıkla... Maalesef hepsi iş çalışmaları. Okul zamanı yaptığım projeler dışında bir şey yok. Bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Şükrü Ali Ögel dedi: Bu kadar iyi noktaları eleştirecek birisinin bilgileri olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur.
Şükrü Ali Ögel dedi: Sizin çalışmalarınız varsa siz atın biz de bakalım. Genişletmek için tıkla... Maalesef hepsi iş çalışmaları. Okul zamanı yaptığım projeler dışında bir şey yok. Bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Şükrü Ali Ögel dedi: Bu kadar iyi noktaları eleştirecek birisinin bilgileri olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 2 Mayıs 2021 #18 jusbeprophet dedi: Eki Görüntüle 1002634 Genişletmek için tıkla... Hocam herkes dedi, yukarıdaki dumana yapmaya çalıştım çok abes olunca sinirlenip bıraktım sonra eğim attım hem yukarı yani sol tarafın dumanı daha yukarıda kalıyor sağa göre. Sağ yere yakın olunca ben de sağa yaptım.
jusbeprophet dedi: Eki Görüntüle 1002634 Genişletmek için tıkla... Hocam herkes dedi, yukarıdaki dumana yapmaya çalıştım çok abes olunca sinirlenip bıraktım sonra eğim attım hem yukarı yani sol tarafın dumanı daha yukarıda kalıyor sağa göre. Sağ yere yakın olunca ben de sağa yaptım.
denster Kilopat Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 831 Çözümler 4 2 Mayıs 2021 #19 Wallpaper Engine'e koysana animasyon da eklersin biraz.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 2 Mayıs 2021 #20 Şükrü Ali Ögel dedi: Eki Görüntüle 1002611 Evet, bundan önceki ışık çalışmasından bazı dersler aldım biraz yansıma ve kontrast üzerine oldu. Işık reelitik şekilde yansıtıldı. Sadece otomatik kontrast ve tonlama arttırma efekti uygulandı. Genişletmek için tıkla... Çok iyi.
Şükrü Ali Ögel dedi: Eki Görüntüle 1002611 Evet, bundan önceki ışık çalışmasından bazı dersler aldım biraz yansıma ve kontrast üzerine oldu. Işık reelitik şekilde yansıtıldı. Sadece otomatik kontrast ve tonlama arttırma efekti uygulandı. Genişletmek için tıkla... Çok iyi.