Örnek Python programları

Daha fazla  
İnternet üzerinden örnek Python programlarına baktığım zaman çok basit olduğunu fark ettim. Elinde örnek kodlar olan var mı? Varsa atabilir mi? Kendimi bu dilde geliştirmek için ne yapmam gerekir?

Bol bol kod yazmanız gerekir, elimde bir dizi alıştırma kodları var giriş seviyesinde, isterseniz atabilirim ama aynılarını internette bulabileceğinizden emin olabilirsiniz.

Eğer ki İnternet üzerinden bulabileceğim şeyler ise zahmet etmeyin teşekkür ederim.

İnternet üzerinden örnek Python programlarına baktığım zaman çok basit olduğunu fark ettim. Elinde örnek kodlar olan var mı? Varsa atabilir mi? Kendimi bu dilde geliştirmek için ne yapmam gerekir?
Biz okulda hocanın anlattıklarına ek olarak kullanıyoruz, site içersinde denemek için yapabileceğin uygulamalar falan var. İşine yararsa kullanabilirsin bence.

Python ile yazılmış milyar satır kod var. Sen örnek kod arıyorsun. Kod görmek yerine kendin yazman gerekiyor. Basit şeyler ile başlayabilirsin. Mesela sıralama algoritması. Çok da basit değil. Giriş kısmı basit. Python biliyorum diyen kişilerin bakınca anlamayacağı şekilde kodlar da mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…