Örnek Python programları

Daha fazla  
İnternet üzerinden örnek Python programlarına baktığım zaman çok basit olduğunu fark ettim. Elinde örnek kodlar olan var mı? Varsa atabilir mi? Kendimi bu dilde geliştirmek için ne yapmam gerekir?

İnternet üzerinden örnek Python programlarına baktığım zaman çok basit olduğunu fark ettim. Elinde örnek kodlar olan var mı? Varsa atabilir mi? Kendimi bu dilde geliştirmek için ne yapmam gerekir?
Biz okulda hocanın anlattıklarına ek olarak kullanıyoruz, site içersinde denemek için yapabileceğin uygulamalar falan var. İşine yararsa kullanabilirsin bence.

Python ile yazılmış milyar satır kod var. Sen örnek kod arıyorsun. Kod görmek yerine kendin yazman gerekiyor. Basit şeyler ile başlayabilirsin. Mesela sıralama algoritması. Çok da basit değil. Giriş kısmı basit. Python biliyorum diyen kişilerin bakınca anlamayacağı şekilde kodlar da mevcut.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı