Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine geçiş

Musap Tarhan

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus RX 6600 DUAL-RX6600-8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı / Intel Core i3 12100F / 2X XPG 8GB (1x8GB) Gammix D30 Kırmızı DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram / ASUS PRIME H610M-K D4 / Crucial 500GB P3 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD (3500MB Okuma / 1900MB Yazma) / Power Boost BST-ATX650WEU Fury 650W 80+ APFC 12cm Fanlı ATX Power Supply

Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş​

Spider-Man: Into the spider-verse, radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılmasıyla bambaşka bir dünyaya adım atıp, özel yeteneklerle donanan Miles Morales'in maceralarını konu ediyor. Gwen stacy ile yeniden bir araya gelen miles, çoklu evrenleri geçer. Miles bu sırada ne olursa olsun orayı korumakla yükümlü olan örümcek - insanlarla karşılaşır. Büyük bir tehdit ile karşı karşıya olan kahramanlar, ne yapacaklarını bilemeyince miles, kendisini diğer örümcekler'in karşısında bulur. Miles, en sevdiği insanları büyük bir tehdite karşı koruyabilmek için yeteneklerini kullanmak zorundadır. Oscar ödüllü Spider-Man: Into the spider-verse 2018'de piyasaya çıktığında, çoklu evren kavramı ana akım kültürde neredeyse her yerde görünür hale gelmişti zaten. Çoklu evrenler son mcu filmlerinin çoğunda önemli bir olay örgüsü noktası oldu ve hatta geçtiğimiz yılın en iyi filmlerinden everything everywhere all at once filmininin de odak noktasıydı. Çoklu evren ortamı son zamanlarda parlaklığını kaybetmeye başlasa da, joaquim DOS santos, kemp powers ve justin k. Thompson imzalı Spider-Man: Across the spider-verse parlak renkleri, şekil değiştiren animasyon stilleri ve hiperkinetik anlatım tarzıyla öne çıkıyor. Her biri kendine özgü animasyon stiline ve tonuna sahip altı alternatif evrene uzanan across the spider-verse, selefinin zaten şaşırtıcı olan görsel başarılarını alıyor ve onları bir adım öteye taşıyor. Filmdeki karakterler kalem çizimleri, anime tarzında ve hatta canlı olarak hayaanimasyon (bazı yerlerde film diyeceğim normal karşılayın) gerçekten çok kaliteliydi, sanki gerçeklik algoritması ile hayalsal bir hayat tarzı gözümüzün önündeydi. Gwen ve Miles Morales hikayenin temelinde olmasıyla birlikte ilk film bana biraz baştan sarma gelmişti (film kötüydü demiyorum aşırı iyiydi) ama bu gerçekten çok zevkli bir seyir keyfi veriyor. Filmin temelinde ailevsel gerçeklik dediğimiz ve ailelerin bunu zamanla kaldıramamaları da "kuş yuvadan uçtu" mantığını da filmde hissetiğimizi söyliyebiliriz. Filmdeki önemli dediğimizi unsurlardan biri de ı. Filmi izledimediğiniz takdirde filmden çok uzak olacağınızı söyleyebilirim. ıı. Film sinemalardan uçmadan ilk filmi izleyip gidin derim. Ayrıca fiyatına değecek mi diye soracak olursak filmin 2 saat 16 dakika olması ve hiç bozmayan seyir zevkini düşünürsek değer diye düşünüyoruz ve yorumu size bırakıyorum. (umarım yararlı bir açıklama olmuştur. Bazı isimler ve kelimeler resmi yerden alınmıştır ama açıklama tamamen bana aittir.)

Marvel entertainment ile birlikte Columbia pictures ve Sony pictures animation tarafından üretilmiştir.

Dosya Ekleri

• 1686136218642.png
    1686136218642.png
    1.023,8 KB · Görüntüleme: 90

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı