marley361
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar bildiğiniz üzere yerleştirme sonuçları açıklanmış fakat ÖSYM sağ olsun çok güzel bir sistemi olduğu için aday şifresi istiyor ve aday şifremi kayıt olurken sormadığı için bilmiyorum sabah beri şifre nasıl alınır diye uğraşıyorum şifremi unuttum diyorum güvenlik kodu şu anda bulunamıyor gibi hatalara sürüklüyor ne yaptım ettim yerleştirme sonucumu öğrenemiyorum öğrenmek içinde T.C.+ aday şifresi lazım birisi bana anlatsın bu aday şifresi nasıl alınıyor okula bir yeremi gideyim ya da müşteri hizmetlerimi arıyayım.
Sonuçlarımı göremiyorum bu aday şifresini bilmediğim için yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar ne denediysem olmadı şifremi unuttum dedim olmadı hadi dedim belki şifrem budur zaten 2 tane şifre kullanıyorum ömrüm boyunca onlarda olmadı e-Devlet'le gir diyenler olacak sonuç açıklanma bölümünde e-Devlet'le giriş yok aday şifresi istiyor e-Devlet'le girişi sadece aday işlemlerinde yapılıyor.
Sonuçlarımı göremiyorum bu aday şifresini bilmediğim için yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar ne denediysem olmadı şifremi unuttum dedim olmadı hadi dedim belki şifrem budur zaten 2 tane şifre kullanıyorum ömrüm boyunca onlarda olmadı e-Devlet'le gir diyenler olacak sonuç açıklanma bölümünde e-Devlet'le giriş yok aday şifresi istiyor e-Devlet'le girişi sadece aday işlemlerinde yapılıyor.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: