M mechanicalengineer1 Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #1 YKS başvuru için girecektim beklenmedik bir hata diyor, sizde de öyle mi? Ne zaman düzelir? Girdiği zaman ise hala başvuru seçeneği gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024
YKS başvuru için girecektim beklenmedik bir hata diyor, sizde de öyle mi? Ne zaman düzelir? Girdiği zaman ise hala başvuru seçeneği gözükmüyor.
drwebmaster Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 230 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 1 Şubat 2024 #2 Başvurular için siteye girenler yoğunluk oluşturmuştur. Ben girebiliyorum, sizin ekranınız da gün içinde düzelir. Başvurular henüz başlamadı.
Başvurular için siteye girenler yoğunluk oluşturmuştur. Ben girebiliyorum, sizin ekranınız da gün içinde düzelir. Başvurular henüz başlamadı.
M mechanicalengineer1 Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #3 drwebmaster dedi: Başvurular için siteye girenler yoğunluk oluşturmuştur. Ben girebiliyorum, sizin ekranınız da gün içinde düzelir. Başvurular henüz başlamadı. Genişletmek için tıkla... Saat 10.00 diyorlardı bende öyle sandım sağolun hocam, sizin bilginiz var mı? Saat kaç gibi açılır diye.
drwebmaster dedi: Başvurular için siteye girenler yoğunluk oluşturmuştur. Ben girebiliyorum, sizin ekranınız da gün içinde düzelir. Başvurular henüz başlamadı. Genişletmek için tıkla... Saat 10.00 diyorlardı bende öyle sandım sağolun hocam, sizin bilginiz var mı? Saat kaç gibi açılır diye.
drwebmaster Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 230 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 1 Şubat 2024 #4 Genelde 10:00 gibi başlattıkları için o şekilde bir söylenti çıkmış olabilir. 11-12 arası başlar diye tahmin ediyorum.
Genelde 10:00 gibi başlattıkları için o şekilde bir söylenti çıkmış olabilir. 11-12 arası başlar diye tahmin ediyorum.