S SHEYHO Centipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2025 #1 Merhaba, MSÜ sınavına başvuru yapmaya çalışıyorum. Başvurum tamamlanıyor ama "ödeme yap" tuşuna bastığımda ekteki hataları veriyor. Bu hatayı nasıl düzeltirim, neyi yanlış yapıyorum? Dosya Ekleri öznur ösym2.jpg 27,7 KB · Görüntüleme: 374 öznur ösym.jpg 38,5 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba, MSÜ sınavına başvuru yapmaya çalışıyorum. Başvurum tamamlanıyor ama "ödeme yap" tuşuna bastığımda ekteki hataları veriyor. Bu hatayı nasıl düzeltirim, neyi yanlış yapıyorum?
İntikankam Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 344 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2025 #2 30 dakika önce banka uygulamasından denediğimde ödemeyi yapabildim, bankanın uygulamasından ödemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
30 dakika önce banka uygulamasından denediğimde ödemeyi yapabildim, bankanın uygulamasından ödemeyi deneyin.
KS KS S SHEYHO Centipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2025 #3 İntikankam dedi: 30 dakika önce banka uygulamasından denediğimde ödemeyi yapabildim, bankanın uygulamasından ödemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum. İntikankam dedi: 30 dakika önce banka uygulamasından denediğimde ödemeyi yapabildim, bankanın uygulamasından ödemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Uygulamanın hangi kısmından yaptınız? adımları yazar mısın? Artı 0 Eksi
İntikankam dedi: 30 dakika önce banka uygulamasından denediğimde ödemeyi yapabildim, bankanın uygulamasından ödemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum. İntikankam dedi: 30 dakika önce banka uygulamasından denediğimde ödemeyi yapabildim, bankanın uygulamasından ödemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Uygulamanın hangi kısmından yaptınız? adımları yazar mısın?
7 796110 Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 42 21 Ocak 2025 #4 SHEYHO dedi: Tamam deniyorum. Uygulamanın hangi kısmından yaptınız? Adımları yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Eğer Ziraat Bankası'ndan ödeme yapmak istiyosan şu adımları izle: Menü, ödemeler, eğitim-sınav-üniler, ÖSYM. Artı 0 Eksi
SHEYHO dedi: Tamam deniyorum. Uygulamanın hangi kısmından yaptınız? Adımları yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Eğer Ziraat Bankası'ndan ödeme yapmak istiyosan şu adımları izle: Menü, ödemeler, eğitim-sınav-üniler, ÖSYM.
İntikankam Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 344 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2025 #5 SHEYHO dedi: Tamam deniyorum. Uygulamanın hangi kısmından yaptınız? Adımları yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Hangi bankayı kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
SHEYHO dedi: Tamam deniyorum. Uygulamanın hangi kısmından yaptınız? Adımları yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Hangi bankayı kullanıyorsunuz?
KS KS S SHEYHO Centipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2025 #6 İntikankam dedi: Hangi bankayı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ziraat Bankası'ndan ödeyecem. Artı 0 Eksi
İntikankam dedi: Hangi bankayı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ziraat Bankası'ndan ödeyecem.
İntikankam Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 344 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2025 #7 SHEYHO dedi: Ziraat Bankası'ndan ödeyecem. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
SHEYHO dedi: Ziraat Bankası'ndan ödeyecem. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.388 Makaleler 1 Çözümler 26 21 Ocak 2025 #8 İntikankam dedi: 30 dakika önce banka uygulamasından denediğimde ödemeyi yapabildim, bankanın uygulamasından ödemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Başka yolu yok mu? Artı 0 Eksi
İntikankam dedi: 30 dakika önce banka uygulamasından denediğimde ödemeyi yapabildim, bankanın uygulamasından ödemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Başka yolu yok mu?
İntikankam Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 344 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2025 #9 Yürüyen HLTV dedi: Başka yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... ÖSYM eğer sistemini düzeltirse mobil uygulama ve web sitesi aracılığıyla ödeyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Yürüyen HLTV dedi: Başka yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... ÖSYM eğer sistemini düzeltirse mobil uygulama ve web sitesi aracılığıyla ödeyebilirsiniz.
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.388 Makaleler 1 Çözümler 26 21 Ocak 2025 #10 Yazdığım sırada denememiştim. Sonrasında denediğimde oldu sanırım çözmüşler. Artı 0 Eksi