OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.690 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 31 Aralık 2024 #1 Merhabalar. Ben ÖSYM sitesine e-Devlet şifrem ile giriyorum da aşırı uğraştırıyor. Direkt ÖSYM şifresi nasıl alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2024
Merhabalar. Ben ÖSYM sitesine e-Devlet şifrem ile giriyorum da aşırı uğraştırıyor. Direkt ÖSYM şifresi nasıl alabilirim?
Acrobatic_Train1007 Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 335 Çözümler 4 31 Aralık 2024 #2 OnePC dedi: Merhabalar. Ben ÖSYM sitesine e-Devlet şifrem ile giriyorum da aşırı uğraştırıyor. Direkt ÖSYM şifresi nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... ÖSYM'ye e-devlet ile giris yaptiktan sonra sag ustte ÖSYM sifresi belirleme seçeneği olması lazım. Ben o şekilde yapmıştım. Artı 0 Eksi
OnePC dedi: Merhabalar. Ben ÖSYM sitesine e-Devlet şifrem ile giriyorum da aşırı uğraştırıyor. Direkt ÖSYM şifresi nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... ÖSYM'ye e-devlet ile giris yaptiktan sonra sag ustte ÖSYM sifresi belirleme seçeneği olması lazım. Ben o şekilde yapmıştım.