ÖSYM sınav başvurusu nasıl yapılmalı?

eyyub1010

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2023 senesinde tercih yapıp üniversiteye gittim 2024 de kırık OBP ile sınava girdim tercih yapmadım. 2025 senesinde bir daha sınava gireceğim üniversite kaydimi silmedim. Başvuru yaparken yükseköğretimde okuyor mu diyeceğim yoksa başka bir şeye mi tiklayacagim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğrenim durumunuz nedir? Üniversitede kaydınız var mı? Eğer üniversite kaydınız varsa "bir yükseköğrenim programında kayıtlıyım" seçeneğini, üniversite kaydınız yoksa "bir ortaöğretim programından mezunum" seçeneğini seçeceksiniz.

Öğrenim durumunuz nedir? Üniversitede kaydınız var mı? Eğer üniversite kaydınız varsa "bir yükseköğrenim programında kayıtlıyım" seçeneğini, üniversite kaydınız yoksa "bir ortaöğretim programından mezunum" seçeneğini seçeceksiniz.

Evet var pasif olarak gozukuyorum 2 yıl olacak yanı tercıh yapmıs olmam OBP kırılacak mı yoksa tam puan mı gırecegım? 2023'te tercıh yaptım 2024 de kırık OBP ile girdim tercih yapmadım. 2025'te tam puan mı olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
@eyyub1010, bir yükseköğrenim programına kayıtlıyım seçeceğini seçeceksiniz. Kırık OBP olayı, tercih yapıp yerleştikten sonraki seneye mahsus. OBP kırılmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı