ÖSYM sınavlarında neden istediğimiz zaman çıkamıyoruz?

Makaleler
2
Sınavlarda ilk bilmem kaç dakika çıkmak yasak, son 15 dakika yasak tarzında kurallar var. Hasta bile olsan çıkarmıyorlar amaçları ne? Bu kural ile neyi engelliyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınavlarda ilk bilmem kaç dakika çıkmak yasak, son 15 dakika yasak tarzında kurallar var. Hasta bile olsan çıkarmıyorlar amaçları ne? Bu kural ile neyi engelliyorlar?
Son 15 dakika çıkamamanın sebebi son dakikalar olduğu için başkasının dikkatini ayağa kalkıp dağıtmanan içindir.

Bazı insanlar öküz gibi kalkıp, öküz gibi ayrılıyor çünkü. Çıkarılan sesten tut, ''herkes bitirmiş bir ben kaldım'' hissiyatına kadar çoğu şeyi engellemek için. Ne kadar başarılı olunuyor, tartışılır tabii.

Herhangi bir şekilde soruların sızdırılmasını engellemek. Ben sınavdan çıkıp megafonla soruları bağırsam anında kim ne yapabilir? Okuldaki tüm öğrenciler duyar. Yine de böyle yapmayıp son zamanlarda çıkılmasını engelliyorlar. Bunun bir sebebi dikkat dağınıklığı. Diğer sebebi ise o dikkat dağınıklığı ile oluşan ufak kaosta oluşabilecek potansiyel kopyalar. Lisede az yapmadık.

Hocam örnek veriyorum herkesin 10 saatte yaptığı işi, siz 3 saatte yapıp evinize dönerseniz diğerlerinin kafası karışır ve morali bozulabilir.

Dediklerinizde haklısınız fakat sağlıkla ilgili bir şey olsa bile çıkarmıyorlar. Neredeyse panik atak geçirecektim çıkarmadılar. Bu tarz şeylerde aşırı saçma geliyor.

Dediklerinizde haklısınız fakat sağlıkla ilgili bir şey olsa bile çıkarmıyorlar. Neredeyse panik atak geçirecektim çıkarmadılar. Bu tarz şeylerde aşırı saçma geliyor.

Eğer kalıcı bir sorununuz olduysa, şikayetçi olabilirsiniz. Yasal hakkınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…