Sınavlarda ilk bilmem kaç dakika çıkmak yasak, son 15 dakika yasak tarzında kurallar var. Hasta bile olsan çıkarmıyorlar amaçları ne? Bu kural ile neyi engelliyorlar?
Sınavlarda ilk bilmem kaç dakika çıkmak yasak, son 15 dakika yasak tarzında kurallar var. Hasta bile olsan çıkarmıyorlar amaçları ne? Bu kural ile neyi engelliyorlar?
Bazı insanlar öküz gibi kalkıp, öküz gibi ayrılıyor çünkü. Çıkarılan sesten tut, ''herkes bitirmiş bir ben kaldım'' hissiyatına kadar çoğu şeyi engellemek için. Ne kadar başarılı olunuyor, tartışılır tabii.
Herhangi bir şekilde soruların sızdırılmasını engellemek. Ben sınavdan çıkıp megafonla soruları bağırsam anında kim ne yapabilir? Okuldaki tüm öğrenciler duyar. Yine de böyle yapmayıp son zamanlarda çıkılmasını engelliyorlar. Bunun bir sebebi dikkat dağınıklığı. Diğer sebebi ise o dikkat dağınıklığı ile oluşan ufak kaosta oluşabilecek potansiyel kopyalar. Lisede az yapmadık.
Dediklerinizde haklısınız fakat sağlıkla ilgili bir şey olsa bile çıkarmıyorlar. Neredeyse panik atak geçirecektim çıkarmadılar. Bu tarz şeylerde aşırı saçma geliyor.
Dediklerinizde haklısınız fakat sağlıkla ilgili bir şey olsa bile çıkarmıyorlar. Neredeyse panik atak geçirecektim çıkarmadılar. Bu tarz şeylerde aşırı saçma geliyor.