ÖSYM sınavlarında sıranın üstüne işlem yapmak yasak mıdır?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
MSÜ'de matematikte sıranın üstüne biraz işlem yaptım. Gözetmen gördü. Bir şey demedi mesela. Ama kamera var ve izlerlerse sıkıntı olur diye düşünüyorum. Yasak mı böyle bir şey yapmak? YKS'de de yapsam sorun olur mu?

Hiçbir şey olmaz, kamera kayıtları tutanak tutulmadıkça veya ekstra bir problem olmadıkça izlenmiyor.

Ayrıca lütfen şu sınav kurallarını okuyun.

Hocam MSÜ'de kitapçığın zarar gördüğünü sınav görevlisine işaret ettim ve sıkıntı olmayacağını söyledi herhangi bir sıkıntı olur mu gözetmenle iletişim kurduğum için , kamera kayıtları falan inceleniyor mu çok kuruntu yaptım

Bende 2 tane sınava giriş belgesi götürmüşüm. Kulağıma fısıldadı çıkışta diğerini alabilirsin yanıma gel dedi. Unuttum ama.

Öncelikle selamünaleyküm sıranın üstünde değil kitapçığın üstünde yapabilirsin sıranın üstünde yapan sorun teşkil edecektir sıranın üstünün kesinlikle yapmamalısın kameralar var öğretmenler var kural kitapçığını okursan sınavdan önce sıraları çizmek gözü oynatmak yok gözüm kaydı yok buram kaydı yok ÖSYM kabul etmez üstat bunları bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…