ÖSYM sonuç datası izlenebilir mi?

Matematik öğretmeni olan mı daha yeni olmuş galiba? Yok MEB'te şu tanıdığım bu tanıdığım var net uzaktan eğitim diyordu.
Evet o. Sene başından beri profiline bakıyorum. Hala inanlar varsa yazık kafalarına. Bir de sahte çekilişler falan yapıyor.

Eylül ayı gibi başlar yine uzaktan eğitim gelecek diye.

@alp15eren bu tarz hesapları şikayet edemiyor muyuz?

@333365 yazdım kendisine de sallamasyon bulduğumu çok saçma çocuk gibi bir üslup kullandı bana inandırıcılığı azaldı gözümde

@surpriseme kardeşim diyorum ya, izlediğini varsaysak bile bu yaptığı suç. Bunu açık yerde söylemez, sonuç tarihi 20 Temmuz'dur. 20 Temmuz'dan önceki birkaç gün açıklanabilir belki bilemeyiz. Belki 20 Temmuz'da da açıklayabilirler, net konuşabilmek zaten mümkün değil. Yarından itibaren herhangi bir günde açıklanacak gözüyle bakılabilir. En geç tarih de 20 Temmuz.

@333365 yok vallahi 30k bekleyen sayısalcı beni aşağılamak için 250k yaparsın işletme yazarsın Yozgat'ta diyor fikrimi belirttim inanmadığımı, sadece hiç tanımadan 250k diyor EA'dan inanamıyorum çocuk galiba bunu yapan kişi.

Seni aşağılayacak yer bulamamış, böyle yapıyor o yüzden. Boş ver.

Ulaşamaz. Diyelim ulaştı ve paylaştığı veriler doğru. Emin olun çok kısa sürede kişinin hesapları kapatılıp soruşturma başlatılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…