hsnemirhan Yoctopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #1 AYT fizik konularından düzgün dairesel hareketin alt başlığı olan viraj soruları AYT de çıkar mı? Bilgisi olanı acilen bekliyorum.
AYT fizik konularından düzgün dairesel hareketin alt başlığı olan viraj soruları AYT de çıkar mı? Bilgisi olanı acilen bekliyorum.
6 676478 Decipat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 1.194 Çözümler 1 2 Kasım 2024 #3 Çıkar, yapamıyorsanız fizikle barış izleyin, pazartesi fizik sınavım var hatta şuan çembersel hareket videosuna başladım.
Çıkar, yapamıyorsanız fizikle barış izleyin, pazartesi fizik sınavım var hatta şuan çembersel hareket videosuna başladım.
hsnemirhan Yoctopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #4 Cevaplayan herkese teşekkür ederim @676478 benimde pazartesi sınavım var çalışmalar nasıl mümkünse biraz konuşalım
Cevaplayan herkese teşekkür ederim @676478 benimde pazartesi sınavım var çalışmalar nasıl mümkünse biraz konuşalım
6 676478 Decipat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 1.194 Çözümler 1 3 Kasım 2024 #5 hsnemirhan dedi: Cevaplayan herkese teşekkür ederim @676478 benimde pazartesi sınavım var çalışmalar nasıl mümkünse biraz konuşalım Genişletmek için tıkla... Selam güzel gibi, ama sabahlayacağım maalesef. Soru tarzı çok fazla. Fizikle barıştan dinlemeyi bitirdikten sonra Özcan Aykından dinleyeceğim.
hsnemirhan dedi: Cevaplayan herkese teşekkür ederim @676478 benimde pazartesi sınavım var çalışmalar nasıl mümkünse biraz konuşalım Genişletmek için tıkla... Selam güzel gibi, ama sabahlayacağım maalesef. Soru tarzı çok fazla. Fizikle barıştan dinlemeyi bitirdikten sonra Özcan Aykından dinleyeceğim.
hsnemirhan Yoctopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #6 Sence VIP nasıl ben ondan dinliyorum ve şuan bir eksiklik yaşamadım gayet iyi anlıyorum Bu arada mesajını nasıl çözüldü olarak işaretleyeceğim
Sence VIP nasıl ben ondan dinliyorum ve şuan bir eksiklik yaşamadım gayet iyi anlıyorum Bu arada mesajını nasıl çözüldü olarak işaretleyeceğim