mertcubukluq
Femtopat
Yoğunluktan e-Devlet ile girişi kapatmışlar, tecrübeli arkadaşlar var mı? Hemen açılır mı akşamı mı beklemek lazım?
Bendede aynı sorun var hocam akşama doğru düzelir büyük ihtimal.Yoğunluktan e-Devlet ile girişi kapatmışlar, tecrübeli arkadaşlar var mı? Hemen açılır mı akşamı mı beklemek lazım?
Hocam herkes yüklenince böyle oluyor. Bende de durum böyle. Bekleyin zamanla açılır.Yoğunluktan e-Devlet ile girişi kapatmışlar, tecrübeli arkadaşlar var mı? Hemen açılır mı akşamı mı beklemek lazım?
Yoğunluktan e-Devlet ile girişi kapatmışlar, tecrübeli arkadaşlar var mı? Hemen açılır mı akşamı mı beklemek lazım?
Bende de tamamen aynı sorun var akşama doğru düzelir muhtemelen.Bende onu soracaktım normal şifrem bildiğim kadarıyla yok e-Devlet ile almıyor şifremi unuttum yapıyorum güvenlik sorun yok yenileyemezsin diyor öyle kaldım.
Bende de tamamen aynı sorun var akşama doğru düzelir muhtemelen.
Evet, direkt e-devlet'ten girmeye çalışırsanız e-devlet girişleri kapalı uyarısı veriyor.Bende de aynı sorun. Bende e-Devlet ile giriş gözükmüyor bile. Sizde de aynı mı?
Eki Görüntüle 2509572
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.