Dostum CSGO stats sitesinden profiline baktığım zaman VAC yiyen oyunlarda aynı lobiden girdiğin oyuncular banlanmış. Dolasıyla seninde güven faktörün bu yüzden düştü. Övgüler güven faktörünü düzeltmez, hile olan birileri ile aynı lobiden girmezsen bir şey olmaz. Ayrıca güven faktörünü iyileştiren olay MM sunucularında aldığın XP'lerdir. Tamamen sistemsel bir olaydır, kullanıcıların reportlaması ile ya da verdikleri övgüler ile olmuyor. VAC ban yiyen kişileri Valve banladıktan sonra otomatik olarak onlarla aynı lobi üzerinden birlikte giren kişileri bu şekilde cezalandırıyor. Ne kadar VAC yiyen oyuncular ile aynı lobiden girmişsin gördük. Bu yüzden maç arama lobisini ne kullan, ne de cins cins tiplerle oyuna girme bence
11k saatim var bir gün bile güven faktörüm sarı olmadı. Ne kadar tuhaf değil mi? Arkadaşlarımında olmadı böyle şeyler. Bu daha tuhaf.
NOT: 2020 tarihlerine bakarsan daha iyi anlarsın ne demek istediğimi...2023 yılında sanırım bunu anlamış gibisin, pek fazla VAC yok, olsa bile büyük ihtimal aynı lobiden girdiğin birileri değil. Ama 2020 yılında bayağı çoşmuşsun. Bilemiyorum insan bu kadar denk getirmez arama lobisinden girse bile. Çok fazla sayıda VAC yiyen var aynı lobiden girdiğin kişilerde o zamanlarda. Sadece sıradan bir örnek;
Eki Görüntüle 1958322