5 585599 Decapat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 903 Çözümler 8 6 Nisan 2024 #1 Sesim çok güzel diye övgüler alıyorum ya da çok abartılıyor dublajör ya da spiker ol diyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizce sesim uygun mu?
Sesim çok güzel diye övgüler alıyorum ya da çok abartılıyor dublajör ya da spiker ol diyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizce sesim uygun mu?
BeratKzmz Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.185 Çözümler 4 6 Nisan 2024 #2 585599 dedi: Sesim çok güzel diye övgüler alıyorum ya da çok abartılıyor dublajör ya da spiker ol diyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizce sesim uygun mu? Genişletmek için tıkla... Tok ve kalın bir sesiniz var ses eğitimi falan alıp kullanabilirsiniz zaten eğitim veren kişi size nasıl kullanacağınızı da söyler.
585599 dedi: Sesim çok güzel diye övgüler alıyorum ya da çok abartılıyor dublajör ya da spiker ol diyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizce sesim uygun mu? Genişletmek için tıkla... Tok ve kalın bir sesiniz var ses eğitimi falan alıp kullanabilirsiniz zaten eğitim veren kişi size nasıl kullanacağınızı da söyler.
5 585599 Decapat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 903 Çözümler 8 6 Nisan 2024 #3 BeratKzmz dedi: Tok ve kalın bir sesiniz var ses eğitimi falan alıp kullanabilirsiniz zaten eğitim veren kişi size nasıl kullanacağınızı da söyler. Genişletmek için tıkla... Hocam bana sesim ilk güzel diyen bir diksiyon hocası idi ders almak ister misin demişti bende acaba beni mi yiyor demiştim.
BeratKzmz dedi: Tok ve kalın bir sesiniz var ses eğitimi falan alıp kullanabilirsiniz zaten eğitim veren kişi size nasıl kullanacağınızı da söyler. Genişletmek için tıkla... Hocam bana sesim ilk güzel diyen bir diksiyon hocası idi ders almak ister misin demişti bende acaba beni mi yiyor demiştim.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.702 Makaleler 13 Çözümler 20 6 Nisan 2024 #4 Hakikaten güzel. Seslendirme sanatçılığı uygun geldi.