A aknoos Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #1 Çeviriden aratınca ı am olarak çıkıyor ama ben demek değil mi yani öyleyim ne demek İngilizce'de? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2023
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.638 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 30 Mart 2023 #2 Neye cevaben diyorsunuz? Mesela özgüvenli biri misin sorusuna "I am" gayet yeterli bir cevap olur.
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.833 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 30 Mart 2023 #3 So am I veya so I am.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #4 "İ am" öyleyim anlamına geliyor zaten. Mesela; - Are u membership of Technopat? - Yes, İ am. Buradaki İ am, öyleyim anlamına geliyor.
"İ am" öyleyim anlamına geliyor zaten. Mesela; - Are u membership of Technopat? - Yes, İ am. Buradaki İ am, öyleyim anlamına geliyor.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.638 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 30 Mart 2023 #5 srcn90 dedi: So am I veya so I am. Genişletmek için tıkla... So am I doğru olan diye hatırlıyorum. Tam olarak "ben de öyle" gibi bir anlam çıkıyor.
srcn90 dedi: So am I veya so I am. Genişletmek için tıkla... So am I doğru olan diye hatırlıyorum. Tam olarak "ben de öyle" gibi bir anlam çıkıyor.
A aknoos Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #6 Rexie dedi: "İ am" öyleyim anlamına geliyor zaten. Mesela; - Are u membership of Technopat? - Yes, İ am. Buradaki İ am, öyleyim anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Rexie dedi: "İ am" öyleyim anlamına geliyor zaten. Mesela; - Are u membership of Technopat? - Yes, İ am. Buradaki İ am, öyleyim anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Rubik's Cube Kilopat Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 536 Çözümler 7 30 Mart 2023 #7 Soru: Sen başarılı bir insan mısın? Are you a successful person? Cevap: Evet, öyleyim. Yes I am. Yani, evet, "I am" ifadesi "öyleyim" anlamında kullanılabilir.
Soru: Sen başarılı bir insan mısın? Are you a successful person? Cevap: Evet, öyleyim. Yes I am. Yani, evet, "I am" ifadesi "öyleyim" anlamında kullanılabilir.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #8 aknoos dedi: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Eğer demek istediğin şeyse; birisi sana bir şey diyor, kendini tanıtıyor ve sende "Bende seninle aynıyım, aynen öyleyim" gibi bir şey demek istiyorsan "Same as, same as u" tarzı bir şey de söyleyebilirsin.
aknoos dedi: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Eğer demek istediğin şeyse; birisi sana bir şey diyor, kendini tanıtıyor ve sende "Bende seninle aynıyım, aynen öyleyim" gibi bir şey demek istiyorsan "Same as, same as u" tarzı bir şey de söyleyebilirsin.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.064 Makaleler 15 Çözümler 485 Yer Türkiye Cumhuriyeti 30 Mart 2023 #9 Rexie dedi: "İ am" öyleyim anlamına geliyor zaten. Mesela; - Are u membership of Technopat? - Yes, İ am. Buradaki İ am, öyleyim anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış olmuş bu arada. "Are you a member of Technopat?" demen lazım. Öyleyim demek de "Yes, I am." oluyor. Ya da kısaca "I am.".
Rexie dedi: "İ am" öyleyim anlamına geliyor zaten. Mesela; - Are u membership of Technopat? - Yes, İ am. Buradaki İ am, öyleyim anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış olmuş bu arada. "Are you a member of Technopat?" demen lazım. Öyleyim demek de "Yes, I am." oluyor. Ya da kısaca "I am.".