Öz güvenim kalmadı

Ailen gereksiz baskıcı bence. Ayrıca bu teşekkür takdir ne işe yarıyor cidden meraktan soruyorum. Azar yemek veya yememek için teşekkür takdir var mı diyen birine cevap vermekten başka neye yarıyor?

Gördüğüme göre fazla alıngansın olabilir. Keşke o adamı susturacak bir şey söyleseydin.
Açıkçası benim bile elim ayağım titredi arkadaşın yazdığı yazıdan ben olsam o 28 yaşında ki kendini insan sanan medeniyet yoksunu herife çok ağır konuşurdum yaşına başına bakmam.

Çok haklısınız.

Mesela benim her deneme sınavında ilçe 1.si olan, ortalaması 99.5 olan (9.sınıf) bir arkadaşım var. Çocuk evden dışarı 2 haftada bir çıkıyor. Öğle arasında bir kere çiğ köfte yemeye gitmiştik. Dükkandaki görevli bir kadındı. Allah sizi inandırsın 15 dakika boyunca sipariş veremedi. İletişim kuramıyor çocuk. Hayatı ders olmuş.

Cevaplarınız için teşekkür ederim bana çok iyi morâl oldu şu an iyi geceler

Psikolojisi bozuk işte. Hatta iyi hatırlıyorum günahlarını almim ama ortaokuldayken notları iyi olup da oturup iki sohbet edebilecek kapasitede insan yoktu.
Ailenize söyleyin o kağıt parçasının hiç bir önemi yok.
İşe yarayacağını sanmıyorum. Düzeltmenin yolu yok gibi.

Eğer ailesinden bahsediyorsanız, var. Arkadaş yazın bir spora gitsin, o 3 ay sonundaki vücut ailesine en güzel cevap olacaktır derslerin o kadar önemli olmadığı adına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…