Chairman Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 698 Çözümler 1 Yer İstanbul 18 Haziran 2022 #61 Ergenlikten kaynaklanan bir duygu. Birkaç gün sonra gerçekten unutup gideceksin. Ailen sana şaka niyetinde öyle söylemiş olabilir. Kafana takma.
Ergenlikten kaynaklanan bir duygu. Birkaç gün sonra gerçekten unutup gideceksin. Ailen sana şaka niyetinde öyle söylemiş olabilir. Kafana takma.
pwfa Hectopat Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 197 18 Haziran 2022 #62 518900 dedi: Amcam sanayide kaportacı aylık 10k geliri var diyelim o 10k yı çalışarak alıyor ama dayım var adliyede calısıyor 8k alıyor diyelim ama oturarak alıyor Genişletmek için tıkla... Adliyede çalışmak için okuman lazım. 54 ortalamayla zor olduğu için diyorum.
518900 dedi: Amcam sanayide kaportacı aylık 10k geliri var diyelim o 10k yı çalışarak alıyor ama dayım var adliyede calısıyor 8k alıyor diyelim ama oturarak alıyor Genişletmek için tıkla... Adliyede çalışmak için okuman lazım. 54 ortalamayla zor olduğu için diyorum.
5 518900 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 1.180 Çözümler 8 18 Haziran 2022 #63 pwfa dedi: Adliyede çalışmak için okuman lazım. 54 ortalamayla zor olduğu için diyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısın ama liseyi bitirsemde ben okuyabiliyorum meslek lisesinde Olduğum için Chairman dedi: Ergenlikten kaynaklanan bir duygu. Birkaç gün sonra gerçekten unutup gideceksin. Ailen sana şaka niyetinde öyle söylemiş olabilir. Kafana takma. Genişletmek için tıkla... Evet anlıyorum ama şaka niyetine söylemediler ailemin bilmesi lazım ergenlikten duygularım farklı olabiliyor herkesin ona göre davranmaları lazım.
pwfa dedi: Adliyede çalışmak için okuman lazım. 54 ortalamayla zor olduğu için diyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısın ama liseyi bitirsemde ben okuyabiliyorum meslek lisesinde Olduğum için Chairman dedi: Ergenlikten kaynaklanan bir duygu. Birkaç gün sonra gerçekten unutup gideceksin. Ailen sana şaka niyetinde öyle söylemiş olabilir. Kafana takma. Genişletmek için tıkla... Evet anlıyorum ama şaka niyetine söylemediler ailemin bilmesi lazım ergenlikten duygularım farklı olabiliyor herkesin ona göre davranmaları lazım.
Chairman Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 698 Çözümler 1 Yer İstanbul 18 Haziran 2022 #64 518900 dedi: Evet anlıyorum ama şaka niyetine söylemediler ailemin bilmesi lazım ergenlikten duygularım farklı olabiliyor herkesin ona göre davranmaları lazım. Genişletmek için tıkla... Sende haklısın.
518900 dedi: Evet anlıyorum ama şaka niyetine söylemediler ailemin bilmesi lazım ergenlikten duygularım farklı olabiliyor herkesin ona göre davranmaları lazım. Genişletmek için tıkla... Sende haklısın.