A Atilla4715 Femtopat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #1 18 yaşındayım öz güvenim yok insanlarla konuşamıyorum ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2023
erdalkömürcü Kilopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 701 Çözümler 1 16 Nisan 2023 #2 Sosyal anksiyete loading...
A Atilla4715 Femtopat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #3 erdalkömürcü dedi: Sosyal anksiyete loading... Genişletmek için tıkla... Sosyal anksiyete var bende geçen yıl psikiyatri doktoruna gittim sosyal fobi tanısı kondu ilaçta kullandım 1 yıl boyunca faydası olmadı.
erdalkömürcü dedi: Sosyal anksiyete loading... Genişletmek için tıkla... Sosyal anksiyete var bende geçen yıl psikiyatri doktoruna gittim sosyal fobi tanısı kondu ilaçta kullandım 1 yıl boyunca faydası olmadı.
5 595480 Centipat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 669 Çözümler 2 16 Nisan 2023 #4 Arkadaş edin para kazan spor yap. Kız arkadaşı edinmeye çalış.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.865 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 16 Nisan 2023 #5 Atilla4715 dedi: Sosyal anksiyete var bende geçen yıl psikiyatri doktoruna gittim sosyal fobi tanısı kondu ilaçta kullandım 1 yıl boyunca faydası olmadı. Genişletmek için tıkla... Emin ol spora gittiğin zaman arkadaş edindiğin zaman okula ya da iş ortamına girdiğin zaman bu anksiyete ilaçsız geçer.
Atilla4715 dedi: Sosyal anksiyete var bende geçen yıl psikiyatri doktoruna gittim sosyal fobi tanısı kondu ilaçta kullandım 1 yıl boyunca faydası olmadı. Genişletmek için tıkla... Emin ol spora gittiğin zaman arkadaş edindiğin zaman okula ya da iş ortamına girdiğin zaman bu anksiyete ilaçsız geçer.
erdalkömürcü Kilopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 701 Çözümler 1 16 Nisan 2023 #6 Katılıyorum. Sorun sizde ise çözüm de size bağlı. İlaçlar maksimum plasebo etkisi ile düzeltir.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 16 Nisan 2023 #7 Hem her deliğe giren hem de samimi ve çok cıvık olmayan bir insan bulup tanışın ve kedi yavrusu gibi totosuna yapışın. 1 aya açılırsınız.
Hem her deliğe giren hem de samimi ve çok cıvık olmayan bir insan bulup tanışın ve kedi yavrusu gibi totosuna yapışın. 1 aya açılırsınız.
A Atilla4715 Femtopat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #8 Elan Morin Tedronai dedi: Hem her deliğe giren hem de samimi ve çok cıvık olmayan bir insan bulup tanışın ve kedi yavrusu gibi totosuna yapışın. 1 aya açılırsınız. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım yok bir de kimseyi tanımıyorum insanlarla iletişim kuramıyorum normalde dışarı çıkmıyorum dershaneye gidiyorum her gün evden dershaneye tüm hayatım bu.
Elan Morin Tedronai dedi: Hem her deliğe giren hem de samimi ve çok cıvık olmayan bir insan bulup tanışın ve kedi yavrusu gibi totosuna yapışın. 1 aya açılırsınız. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım yok bir de kimseyi tanımıyorum insanlarla iletişim kuramıyorum normalde dışarı çıkmıyorum dershaneye gidiyorum her gün evden dershaneye tüm hayatım bu.
kurtbaba Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 91 16 Nisan 2023 #9 Atilla4715 dedi: 18 yaşındayım öz güvenim yok insanlarla konuşamıyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Spor yap su iç yabancı dil öğren yatırım yap gerisi kendiliğinden gelir...
Atilla4715 dedi: 18 yaşındayım öz güvenim yok insanlarla konuşamıyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Spor yap su iç yabancı dil öğren yatırım yap gerisi kendiliğinden gelir...
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 16 Nisan 2023 #10 Atilla4715 dedi: Sosyal anksiyete var bende geçen yıl psikiyatri doktoruna gittim sosyal fobi tanısı kondu ilaçta kullandım 1 yıl boyunca faydası olmadı. Genişletmek için tıkla... Zemzem suyu da içsen yaramaz, sen birşey yapmadığın sürece
Atilla4715 dedi: Sosyal anksiyete var bende geçen yıl psikiyatri doktoruna gittim sosyal fobi tanısı kondu ilaçta kullandım 1 yıl boyunca faydası olmadı. Genişletmek için tıkla... Zemzem suyu da içsen yaramaz, sen birşey yapmadığın sürece