Winchester67 Decapat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 576 16 Nisan 2023 #11 Atilla4715 dedi: 18 yaşındayım öz güvenim yok insanlarla konuşamıyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Öz güven kazanmak için en iyi yol spor bana göre
Atilla4715 dedi: 18 yaşındayım öz güvenim yok insanlarla konuşamıyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Öz güven kazanmak için en iyi yol spor bana göre
HanDuo Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 6 16 Nisan 2023 #12 Tek başına bir şeyler yapmaya alış, mesela spora git hobiler edin, yaptığın şeylerden arkadaş edinirsin zaten. İlaçlar vs işe yaramaz üstüne zararı da olabilir. Kendine şekil veren, sınır koyan sensin bunu unutma.
Tek başına bir şeyler yapmaya alış, mesela spora git hobiler edin, yaptığın şeylerden arkadaş edinirsin zaten. İlaçlar vs işe yaramaz üstüne zararı da olabilir. Kendine şekil veren, sınır koyan sensin bunu unutma.
dursunn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 664 Yer malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #13 Atilla4715 dedi: 18 yaşındayım öz güvenim yok insanlarla konuşamıyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... LoL oynamayı bırak(!)
Atilla4715 dedi: 18 yaşındayım öz güvenim yok insanlarla konuşamıyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... LoL oynamayı bırak(!)