luminecense Femtopat Katılım 6 Mayıs 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Mayıs 2025 #1 Merhabalar, Özdebir'e girdim, 58 bin YKS'de nasıl bir şeye denk gelir, bir fikriniz var mı?
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 6 Mayıs 2025 #2 luminecense dedi: Merhaba, Özdebir'e girdim, 58 bin YKS'de nasıl bir şeye denk gelir, bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bunu tahmin etmek maalesef mümkün değil hocam ama netler olarak ÖSYM'ye yakın gelebilir çünkü Özdebir YKS'ye en yakın yayınlardan birisi.
luminecense dedi: Merhaba, Özdebir'e girdim, 58 bin YKS'de nasıl bir şeye denk gelir, bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bunu tahmin etmek maalesef mümkün değil hocam ama netler olarak ÖSYM'ye yakın gelebilir çünkü Özdebir YKS'ye en yakın yayınlardan birisi.
mertcubukluq Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 68 6 Mayıs 2025 #3 luminecense dedi: Merhaba, Özdebir'e girdim, 58 bin YKS'de nasıl bir şeye denk gelir, bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Özdebir açıklanmadı nasıl öğrendiniz.
luminecense dedi: Merhaba, Özdebir'e girdim, 58 bin YKS'de nasıl bir şeye denk gelir, bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Özdebir açıklanmadı nasıl öğrendiniz.
luminecense Femtopat Katılım 6 Mayıs 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Mayıs 2025 #4 mertcubukluq dedi: Özdebir açıklanmadı nasıl öğrendiniz. Genişletmek için tıkla... Bugun açıklandı