hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 30 Aralık 2020 #1 Çoğunlukla Türkçe/İngilizce Rap ve Jazz dinlerim. Bu şarkıyı daha önce çok kez duydum ama hiç sonuna kadar dinlememiştim. Harika bir yetenek. Memleketinizde olsanız bile memleket özlemi yaratır bu şarkı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Yener K. siz eskilerdensiniz hocam, seversiniz.
Çoğunlukla Türkçe/İngilizce Rap ve Jazz dinlerim. Bu şarkıyı daha önce çok kez duydum ama hiç sonuna kadar dinlememiştim. Harika bir yetenek. Memleketinizde olsanız bile memleket özlemi yaratır bu şarkı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Yener K. siz eskilerdensiniz hocam, seversiniz.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 30 Aralık 2020 #2 Çöpçüler Kralı'nda duyup ara sıra dinlediğim çok kaliteli bir eserdir
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2020 #3 Melodisi çok hoş. Sözlerine pek dikkat etmiyorum.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 30 Aralık 2020 #4 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Melodisi çok hoş. Sözlerine pek dikkat etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sözlerine de dikkat edin bence. Lirikal olarak çoğu şarkıdan daha iyi.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Melodisi çok hoş. Sözlerine pek dikkat etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sözlerine de dikkat edin bence. Lirikal olarak çoğu şarkıdan daha iyi.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.612 Makaleler 3 Çözümler 66 30 Aralık 2020 #5 Bunun yeri ayrı tabi ama Duman'ın uyarlaması da şarkının hakkını verme açısından başarılı. İkisini de ara ara dinlerim.
Bunun yeri ayrı tabi ama Duman'ın uyarlaması da şarkının hakkını verme açısından başarılı. İkisini de ara ara dinlerim.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 23 Haziran 2021 #6 Tam bu şarkıyı açayım dedim ama çoktan açmışlar. Çöpçüler kralından bu şarkıyı insanı eğlendiriyordu. Dinleyince anlıyorsun.
Tam bu şarkıyı açayım dedim ama çoktan açmışlar. Çöpçüler kralından bu şarkıyı insanı eğlendiriyordu. Dinleyince anlıyorsun.