onurryazgann Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #1 Özel araçta ailem ile yolculuk ederken hep aklımızda bir şüphe oluyor. Maske takılmalı mı? (Yasal olarak)
Özel araçta ailem ile yolculuk ederken hep aklımızda bir şüphe oluyor. Maske takılmalı mı? (Yasal olarak)
Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 20 8 Ağustos 2021 #2 Aynı hanede yaşan kişilerseniz gerek olduğunu düşünmüyorum. Millet yolda takmıyor. Ben ailemin yanında neden takayım. Üstelik kapalı alan sayılır.
Aynı hanede yaşan kişilerseniz gerek olduğunu düşünmüyorum. Millet yolda takmıyor. Ben ailemin yanında neden takayım. Üstelik kapalı alan sayılır.
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 8 Ağustos 2021 #3 Evde takmıyorsanız arabada da takmaya bence gerek yok. En azından biz takmıyoruz. Tabii ki takmak daha iyi olacaktır fakat bulaşacaksa çoktan bulaşır aynı evde.
Evde takmıyorsanız arabada da takmaya bence gerek yok. En azından biz takmıyoruz. Tabii ki takmak daha iyi olacaktır fakat bulaşacaksa çoktan bulaşır aynı evde.
onurryazgann Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #4 Emie dedi: Aynı hanede yaşan kişilerseniz gerek olduğunu düşünmüyorum. Millet yolda takmıyor. Ben ailemin yanında neden takayım. Üstelik kapalı alan sayılır. Genişletmek için tıkla... Ben de bu şekilde düşünüyordum açıkçası ama internette güncel bilgi bulmak zor. Üstelik kapalı alan da sayıldığı için takılmalı mı dedirtiyor.
Emie dedi: Aynı hanede yaşan kişilerseniz gerek olduğunu düşünmüyorum. Millet yolda takmıyor. Ben ailemin yanında neden takayım. Üstelik kapalı alan sayılır. Genişletmek için tıkla... Ben de bu şekilde düşünüyordum açıkçası ama internette güncel bilgi bulmak zor. Üstelik kapalı alan da sayıldığı için takılmalı mı dedirtiyor.
Cesar Vialpando Femtopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 24 8 Ağustos 2021 #5 onurryazgann dedi: Ben de bu şekilde düşünüyordum açıkçası ama internette güncel bilgi bulmak zor. Üstelik kapalı alan da sayıldığı için takılmalı mı dedirtiyor. Genişletmek için tıkla... Takmanıza gerek yok şimdiye kadar kaç kere ailemle yolculuk yaptım kimse niye maske takmıyorsun demedi.
onurryazgann dedi: Ben de bu şekilde düşünüyordum açıkçası ama internette güncel bilgi bulmak zor. Üstelik kapalı alan da sayıldığı için takılmalı mı dedirtiyor. Genişletmek için tıkla... Takmanıza gerek yok şimdiye kadar kaç kere ailemle yolculuk yaptım kimse niye maske takmıyorsun demedi.
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 8 Ağustos 2021 #6 onurryazgann dedi: Ben de bu şekilde düşünüyordum açıkçası ama internette güncel bilgi bulmak zor. Üstelik kapalı alan da sayıldığı için takılmalı mı dedirtiyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam, bilgi kirliliği çok fazla. İyi bilen bir doktora danışmak gerek.
onurryazgann dedi: Ben de bu şekilde düşünüyordum açıkçası ama internette güncel bilgi bulmak zor. Üstelik kapalı alan da sayıldığı için takılmalı mı dedirtiyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam, bilgi kirliliği çok fazla. İyi bilen bir doktora danışmak gerek.