Hüseyin kenan Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 11 Kasım 2024 #1 Herkese merhaba, bu konuyu açmaktan utanıyorum ama kötü bir hastalık diye çok korkuyorum, özel bölgemin biraz üstünda sivilce çıktı 1 tane ve 2 haftadır her gün sıkıyorum her gün patlıyor ama geçmiyor, nasıl çözebilirim?
Herkese merhaba, bu konuyu açmaktan utanıyorum ama kötü bir hastalık diye çok korkuyorum, özel bölgemin biraz üstünda sivilce çıktı 1 tane ve 2 haftadır her gün sıkıyorum her gün patlıyor ama geçmiyor, nasıl çözebilirim?
X xLexyy Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #2 Bendede olmuştu bir kere hastalık olduğunu zannetmiyorum benimkide zor geçmişti ben bekledim öyle geçti. Artı 0 Eksi
Bendede olmuştu bir kere hastalık olduğunu zannetmiyorum benimkide zor geçmişti ben bekledim öyle geçti.
4ndre Picopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #3 Sakın sıkma daha kötü olur hiçbir şey yapma bir zaman sonra geçer Artı 0 Eksi