Özel ders almak vs dershaneye gitmek

urumashun1212

Femtopat
Daha fazla  
Dershane ya da Doping Hafıza(benzerleri de olur) almayı düşünüyorum 90k dershaneye vermek mantıklı mı?

Dershane ya da Doping Hafıza(benzerleri de olur) almayı düşünüyorum 90k dershane ye vermek mantıklı mı?

7. sınıfım.

Son düzenleyen: Moderatör:
7. sınıf için gereksiz. Eğer dersleri ortalama düzey anlayabiliyorsanız Doping Hafıza gibi yerler yardımcı olur. Ayrıca Doping Hafıza kullandım yararlı mı evet, ama reklamlarda balon gibi şişiriyorlar.

Dostum geçen sene bende Doping Hafıza almıştım ve sana söyleyebilirim ki bence alma.Doping Hafızanın içindekiler Youtube'dan kolayca bulabileceğin videolar,test ve deneme sınavları.O kadar parayı iyi kaynaklara versen daha iyi olur.Deneme,test kitabı vs alırsın.Hiç gerek yok bence.

7. sınıf için gereksiz. Eğer dersleri ortalama düzey anlayabiliyorsanız Doping Hafıza gibi yerler yardımcı olur. Ayrıca Doping Hafıza kullandım yararlı mı evet, ama reklamlarda balon gibi şişiriyorlar.

Ünlülerle çektikleri reklamlarda ya para verip yaptırıyorlar,ünlüler de çok iyi deyip rol yapıyor,yada onlar çok zengin olduğu için çocuklarına bu gereksiz pahalı şeyi alıyorlar

Son düzenleme:
8.sınıfta Doping Hafıza alabilirsin dershane için falan erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…