Özel ders almak vs dershaneye gitmek

7. sınıf için gereksiz. Eğer dersleri ortalama düzey anlayabiliyorsanız Doping Hafıza gibi yerler yardımcı olur. Ayrıca Doping Hafıza kullandım yararlı mı evet, ama reklamlarda balon gibi şişiriyorlar.

Dershane ya da Doping Hafıza(benzerleri de olur) almayı düşünüyorum 90k dershaneye vermek mantıklı mı?

7. sınıfım.
Doping hafıza gereksiz pahalı bir hizmet.Benim fikrim eğer dershaneye para vermek istemiyorsanız.Evde çalışıp eksik olduğunuz yerleri özel derslerle giderebilirsin.

Dostum geçen sene bende Doping Hafıza almıştım ve sana söyleyebilirim ki bence alma.Doping Hafızanın içindekiler Youtube'dan kolayca bulabileceğin videolar,test ve deneme sınavları.O kadar parayı iyi kaynaklara versen daha iyi olur.Deneme,test kitabı vs alırsın.Hiç gerek yok bence.

7. sınıf için gereksiz. Eğer dersleri ortalama düzey anlayabiliyorsanız Doping Hafıza gibi yerler yardımcı olur. Ayrıca Doping Hafıza kullandım yararlı mı evet, ama reklamlarda balon gibi şişiriyorlar.

Ünlülerle çektikleri reklamlarda ya para verip yaptırıyorlar,ünlüler de çok iyi deyip rol yapıyor,yada onlar çok zengin olduğu için çocuklarına bu gereksiz pahalı şeyi alıyorlar😅

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı