Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 14 Eylül 2020 #1 Soru başlıkta olduğu gibi biraz detaya girmek gerekirse bu gibi yerler sadece 8 ve 12. sınıflar için mi açık?
Soru başlıkta olduğu gibi biraz detaya girmek gerekirse bu gibi yerler sadece 8 ve 12. sınıflar için mi açık?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 14 Eylül 2020 #2 Bazı kurumlar için diğer sınıflar açık olabilir. Ama yaşadığınız yerlerde o kurumlar olmayabilir. Kaçıncı sınıf için?
Bazı kurumlar için diğer sınıflar açık olabilir. Ama yaşadığınız yerlerde o kurumlar olmayabilir. Kaçıncı sınıf için?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 14 Eylül 2020 #3 Mithat Berhan dedi: Bazı kurumlar için diğer sınıflar açık olabilir. Ama yaşadığınız yerlerde o kurumlar olmayabilir. Kaçıncı sınıf için? Genişletmek için tıkla... 11. sınıfa geçmeyi umuyorum.
Mithat Berhan dedi: Bazı kurumlar için diğer sınıflar açık olabilir. Ama yaşadığınız yerlerde o kurumlar olmayabilir. Kaçıncı sınıf için? Genişletmek için tıkla... 11. sınıfa geçmeyi umuyorum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 14 Eylül 2020 #4 AYT'nin ilk kısımları çoğunlukla 11.sınıf konularından geliyor. Umarım kurs bulabilirsiniz. Yaşadığınız yerde bulunan kurslara önlemleri alarak bir tur atmakta fayda var.
AYT'nin ilk kısımları çoğunlukla 11.sınıf konularından geliyor. Umarım kurs bulabilirsiniz. Yaşadığınız yerde bulunan kurslara önlemleri alarak bir tur atmakta fayda var.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 14 Eylül 2020 #5 Mithat Berhan dedi: AYT'nin ilk kısımları çoğunlukla 11.sınıf konularından geliyor. Umarım kurs bulabilirsiniz. Yaşadığınız yerde bulunan kurslara önlemleri alarak bir tur atmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Kursa giden bir arkadaşım var ona ulaşacağım.
Mithat Berhan dedi: AYT'nin ilk kısımları çoğunlukla 11.sınıf konularından geliyor. Umarım kurs bulabilirsiniz. Yaşadığınız yerde bulunan kurslara önlemleri alarak bir tur atmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Kursa giden bir arkadaşım var ona ulaşacağım.
1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 14 Eylül 2020 #6 Kısıtlama yok diye biliyorum. Kardeşime fiyat almaya gittiğimiz de benim için de sormuştuk ve vermişlerdi. 10'a geçtim bu arada.
Kısıtlama yok diye biliyorum. Kardeşime fiyat almaya gittiğimiz de benim için de sormuştuk ve vermişlerdi. 10'a geçtim bu arada.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.713 Makaleler 8 Çözümler 229 Yer İstanbul 14 Eylül 2020 #7 8 ve 12 'ler için açık. Bizim dershanede bize kapatmayacaklarını söylediler. (Son sınıfım)
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 14 Eylül 2020 #8 Blacksidemre dedi: 8 ve 12 'ler için açık. Bizim dershanede bize kapatmayacaklarını söylediler. (Son sınıfım) Genişletmek için tıkla... Herkes farklı bir şey soruyorum yarın kurs merkezine gidip sormayı düşünüyorum.
Blacksidemre dedi: 8 ve 12 'ler için açık. Bizim dershanede bize kapatmayacaklarını söylediler. (Son sınıfım) Genişletmek için tıkla... Herkes farklı bir şey soruyorum yarın kurs merkezine gidip sormayı düşünüyorum.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.713 Makaleler 8 Çözümler 229 Yer İstanbul 14 Eylül 2020 #9 Sylveon dedi: Herkes farklı bir şey soruyorum yarın kurs merkezine gidip sormayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kurs merkezine göre de değişir. Hangi kurs merkezine gideceksiniz?
Sylveon dedi: Herkes farklı bir şey soruyorum yarın kurs merkezine gidip sormayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kurs merkezine göre de değişir. Hangi kurs merkezine gideceksiniz?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 14 Eylül 2020 #10 Blacksidemre dedi: Kurs merkezine göre de değişir. Hangi kurs merkezine gideceksiniz? Genişletmek için tıkla... Küçük bir ilin merkezin de bulunuyorum çok fazla tercih yok.
Blacksidemre dedi: Kurs merkezine göre de değişir. Hangi kurs merkezine gideceksiniz? Genişletmek için tıkla... Küçük bir ilin merkezin de bulunuyorum çok fazla tercih yok.