Özel ders verilir mi?

Olicaptus

Hectopat
Daha fazla  
15 yaşımdayım 3.5-4 senelik bağlama tecrübem var, 2.5 senelik te gitar tecrübem var. Harçlığımı çıkarmak için özel ders vermek istiyorum. Sizce saatlik ücretim kaç TL olmalı? Ayrıca beni seçerler mi sizce? Komşu, akraba, tanıdık, yabancı fark etmez vermem için. Mantıklı mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de elektro caliyorum, eger ki yeterli donanima sahip oldugunu dusunuyorsan yapabilirsin. Fakat ogrencilerin alakali alakasiz bir suru cesitli soru sorma olasiklari aklinda bulunsun.

Bence seni tercih etmezler 30 yaşındaki tecrübeli insanlar varken 150 yap bence saatliği.
Hocam aslında eğitim tecrübem sıfır değil. Önceden 1 sene falan gitar dersi verdim grup dersi olarak, şu anda Cemevinde saz kursunda hocalık yapıyorum. Eğitim tecrübem azda olsa var yani. Ayrıca dediğin 30 yıllık tecrübesi olan adamlar saati 700-1000 lira arası yapıyorlar, 150 az gibi, kafamda 300-350 TL civarında bir fiyat var.

Ben de elektro caliyorum, eger ki yeterli donanima sahip oldugunu dusunuyorsan yapabilirsin. Fakat ogrencilerin alakali alakasiz bir suru cesitli soru sorma olasiklari aklinda bulunsun.
Önceden küçük çocuklara gitar dersi verdiğim için ''alakasız sorular'' konusu çok sıkıntı değil. Alışığım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı