Özel e-mail nasıl atılır?

iKayraOnur

Kilopat
Sosyal Tayfı
Makaleler
3
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhaba, bildiğim kadarıyla özel mail için domain almak lazım. Nerede daha ucuza, ve istediğim gibi bir şey bulabilirim?

Güzelnetten aldım ben aylık 30 tl ödüyorum 5 maile sahibim ayrıca domain alman lazım domainide natrodan alabilirsin hocam ilk alımda fiyat baya düşüyor

Alan adınızı aldıktan sonra herhangi bir mail sunucusuna yönlendirerek kullanabilirsiniz. Ücretsiz ve ücretli çözümler bulabilirsiniz. İstediğiniz gibi bir şey bulma konusunu pek anlamadım ama örnek vermem gerekirse google.com alan adına sahipseniz örnek@google.com gibi mail adresleri oluşturabilirsiniz. Mail sunucunuza göre oluşturabileceğiniz farklı mail sayısı artabilir veya azalabilir.

Google Domain'den çok ucuza bir domain alırken size Google'in domain mail servisi Workspace'i alıp almamak istediğinizi soruyor. En iyisi Google Workspace diyebilirim deneyimlerime göre. Google Mail kullanmaktan farksız fakat kendi domaininin üzerinden mail atabiliyorsun ve aradaki trafik tamamen uçtan-uça şifreli oluyor. Ben yakın bir zamanda buradan domain almayı istiyorum.

xxxx@xxxx.com gibi bir mail adresi.

Örneğin kayraonur.com gibi bir alan adı almanız lazım.
Aldıysam sonra ne yapmam gerek?

Bende bunu nasıl yapabileceğimi sormuştum

Güzelnetten aldım ben aylık 30 tl ödüyorum 5 maile sahibim ayrıca domain alman lazım domainide natrodan alabilirsin hocam ilk alımda fiyat baya düşüyor
Daha ayrıntılı anlatabilir misiniz? Domain aldıktan sonra Güzelnet üzerinden ne yapmam gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…