videocu Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 242 14 Aralık 2024 #11 goktug.59 dedi: Konu sahibi bu plakalardan bahsediyor. Eki Görüntüle 2374110 Genişletmek için tıkla... Bu plakalar mı ? Bu plakalardan daha önce hiç görmedim trafikte.
goktug.59 dedi: Konu sahibi bu plakalardan bahsediyor. Eki Görüntüle 2374110 Genişletmek için tıkla... Bu plakalar mı ? Bu plakalardan daha önce hiç görmedim trafikte.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.442 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #12 videocu dedi: Bu plakalar mı ? Bu plakalardan daha önce hiç görmedim trafikte. Genişletmek için tıkla... Çok gereksiz pahalı hocam. O yüzden kimse almıyor, sadece şirket falan alıyor. Sen o kadar para yatır ve sadece tek bir arabada kullan. Çok saçma...
videocu dedi: Bu plakalar mı ? Bu plakalardan daha önce hiç görmedim trafikte. Genişletmek için tıkla... Çok gereksiz pahalı hocam. O yüzden kimse almıyor, sadece şirket falan alıyor. Sen o kadar para yatır ve sadece tek bir arabada kullan. Çok saçma...
videocu Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 242 14 Aralık 2024 #13 goktug.59 dedi: Çok gereksiz pahalı hocam. O yüzden kimse almıyor, sadece şirket falan alıyor. Sen o kadar para yatır ve sadece tek bir arabada kullan. Çok saçma... Genişletmek için tıkla... Saçmalığını geçtim ve plaka üstünde çok çirkin duruyor. O paralara plakayı alacağıma arka cama kendi fotoğrafımı yapıştırırım yada steam linkimi vs koyarım ama o plakaya o parayı vermem.
goktug.59 dedi: Çok gereksiz pahalı hocam. O yüzden kimse almıyor, sadece şirket falan alıyor. Sen o kadar para yatır ve sadece tek bir arabada kullan. Çok saçma... Genişletmek için tıkla... Saçmalığını geçtim ve plaka üstünde çok çirkin duruyor. O paralara plakayı alacağıma arka cama kendi fotoğrafımı yapıştırırım yada steam linkimi vs koyarım ama o plakaya o parayı vermem.