DarkOut61 Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #1 Merhaba ben kendime özel hareketli bir duvar kağıdı yapmak istiyorum. Fotoğrafı aldım ancak hareketlendirme yapamıyorum. Herhangi bir site veya program varsa yazarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2023
Merhaba ben kendime özel hareketli bir duvar kağıdı yapmak istiyorum. Fotoğrafı aldım ancak hareketlendirme yapamıyorum. Herhangi bir site veya program varsa yazarsanız sevinirim.
A Akınbey32 Femtopat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #2 Wallpaper Engine üzerinden yapabilirsin veya başka kişiler tarafından yapılan duvar kağıtlarını kullanabilirsin.
Wallpaper Engine üzerinden yapabilirsin veya başka kişiler tarafından yapılan duvar kağıtlarını kullanabilirsin.
DarkOut61 Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #3 Akınbey32 dedi: Wallpaper Engine üzerinden yapabilirsin veya başka kişiler tarafından yapılan duvar kağıtlarını kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Wallpaper Engine üzerinden deneyeceğim.
Akınbey32 dedi: Wallpaper Engine üzerinden yapabilirsin veya başka kişiler tarafından yapılan duvar kağıtlarını kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Wallpaper Engine üzerinden deneyeceğim.