Özel ismin değiştirilmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
U

UKMan

Ziyaretçi
Hesabımın sistemden tamamen silinmesini istiyorum.

Saygılarımla..

Hesap silinmesi yapılmıyor. Girmemeniz yeterlidir.

Hesap silinmesi yapılmıyor. Girmemeniz yeterlidir.

Kullanıcı adımda soyadımın silinmesini istiyorum yerine başka birşey yazılsın.
Aksinde hesabın sistemden tamamen silinmesini istiyorum.

Tekrar hesap mı açacaksın diye sorarsanız;
Hayır açmayacağım ziyaretçi olarak girip konu ve yorum okuyacağım.

Hesap silinmiyor. Soyadı silmeyi neden istediğinizi anlatırsınız belki yapabilirler. @MF

Beni anlayacağınızı umuyorum.
Daha ileri ki hayatımda projelerimde ismim arama motorlarında aratıldığında böyle şeyler çıkmasını istemiyorum veya hesap silinmesi ve soyadımın kaldırılması dışında tüm konularım silinirse daha güzel olacak.

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesap silinmesi yapılmıyor. Ama rumuz değiştirmek işe yarayabilir ve üye mail adresinizi değiştirin. Arama motorlarında mail adresi ile de arama yapınca çıkıyor bu gibi şeyler.

Sosyal kuralları ve ad değişimi kuralları gereği, kullanıcı silme işlemini gerçekleştirmiyoruz. Kullanıcı ismi değişimi için 500 mesaj sınırını geçmiş olmanız gerekmektedir.
Şirket sahibi sosyal ve forum siteleri, gaming forumlarına benzemez ve yasal zemini bulunmaktadır. Bu yüzden yazdığınız ve söylediğiniz şeylere dikkat edip konuları açmalısınız. Örneğin Nüfus müdürlüğüne gidip adını değiştiremeyeceğin gibi burada da o kurum gibi kuralları mevcuttur. Kurallar dahilinde isteklerinizi herhangi bir olumsuzluk yoksa uygulamaktayız.
İyi sosyaller.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…