Özel lise önerisi

SUKUPI1

Picopat
Daha fazla  
Merhaba LGS sonucum hiç beklemedeğimiz gibi çıkınca bende mecburen eski okulumun lisesine gittim. Çok detaylı konum vermeyeceğim ama. Kayseri, Adana Mersin gibi İç Anadolu'da bulunan veya yakın olan şehirlerde özel lise önerileriniz var mı? Bu arada puanım 375 eğer bu puanda güzel bir devlet lisesi var ise ona da kabulum. Önerilerinizi bekliyorum.

Kötü bir anadolu lisesine gitmenin sana avantajları olabilir belki. Kötü liselerde yazılılar daha kolay oluyormuş diye duydum. Özel lisede zor bir yazılıdan ek puanla 90 alıcağına kötü bir anadolu lisesinde ortalama bir çalışmayla 100 alıp OBP'ni yüksek tutarak YKS de öne geçebilirsin. Öğretmenler de pek takmadığı için dersleri dinlemek zorunda kalmayıp bireysel çalışabilirsin. Özel okludaki şımarık çocuklarla uğraşmak da ayrı bir dert olur hem. Az önce bahsettiğim avantajlar daha iyi liselerde okuyan pek çok öğrencinin hayalidir bence.

Kötü bir anadolu lisesine gitmenin sana avantajları olabilir belki. Kötü liselerde yazılılar daha kolay oluyormuş diye duydum. Özel lisede zor bir yazılıdan ek puanla 90 alıcağına kötü bir anadolu lisesinde ortalama bir çalışmayla 100 alıp OBP'ni yüksek tutarak YKS de öne geçebilirsin. Öğretmenler de pek takmadığı için dersleri dinlemek zorunda kalmayıp bireysel çalışabilirsin. Özel okludaki şımarık çocuklarla uğraşmak da ayrı bir dert olur hem. Az önce bahsettiğim avantajlar daha iyi liselerde okuyan pek çok öğrencinin hayalidir bence.
Anladım hocam fakat bahsettiğim özel liseler Tarsus amerikan tarzında disiplinli liseler onlar hakkında bir bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı