Berkay Aydın Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2014 #1 1700 lira civarı telefon önerisi | Sayfa 4 | Technopat Sosyal bu linkte biri getirtebilirim demiş ama özel mesaj atma olayını çözemedim bir türlü sitede.
1700 lira civarı telefon önerisi | Sayfa 4 | Technopat Sosyal bu linkte biri getirtebilirim demiş ama özel mesaj atma olayını çözemedim bir türlü sitede.
ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2014 #2 Berkay Aydın dedi: 1700 lira civarı telefon önerisi | Sayfa 4 | Technopat Sosyal bu linkte biri getirtebilirim demiş ama özel mesaj atma olayını çözemedim bir türlü sitede. Genişletmek için tıkla... Technopat Sosyal'de özel mesaj sistemi yok. Sadece bir ceza aldığında cezayı veren moderatör size mesaj atabiliyor.
Berkay Aydın dedi: 1700 lira civarı telefon önerisi | Sayfa 4 | Technopat Sosyal bu linkte biri getirtebilirim demiş ama özel mesaj atma olayını çözemedim bir türlü sitede. Genişletmek için tıkla... Technopat Sosyal'de özel mesaj sistemi yok. Sadece bir ceza aldığında cezayı veren moderatör size mesaj atabiliyor.
Berkay Aydın Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2014 #3 Forum üzerinden ulaşmanın yolu yok mu peki?