Özel Minecraft sunucusu nasıl oluşturulur?

Foxy1849

Femtopat
Daha fazla  
Ark'lar ben kendi sunucumu oluşturmak istiyorum ama böyle sonu. Aternos veya başka bir sunucu ismi olmasın. Hani ismini ben koyayim bunu nasıl yapacağız veya fiyatı düşük sunucular var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Saganetwork'u öneririm.

Ark'lar ben kendi sunucumu oluşturmak istiyorum ama böyle sonu. Aternos veya başka bir sunucu ismi olmasın. Hani ismini ben koyayim bunu nasıl yapacağız veya fiyatı düşük sunucular var mı?

İnternet ve bilgisayarin iyiyse kendi bilgisayarina kur.

Kanka bilgisayar RTX 4060 ama nasıl kurucağımı bilmiyorum nereden kuracağım.

Kanka bilgisayar RTX 4060 ama nasıl kurucağımı bilmiyorum nereden kuracağım.

Kanka ben yardımcı olurdum her şeyini biliyorum bir port açmayı bilmiyorum YouTube'da videolar var kanka bakabilirsin hem. Minecraft işlemci önemli.

Hani YouTuber'ların veya örnek veriyorum Hypixel ben böyle bir sunucu açmak istiyorum ilk sunucu ben ve arkadaşlarım için diğeri anarchy sunucusu olacak. herkese açık olucak

Hani YouTuber'ların veya örnek veriyorum Hypixel ben böyle bir sunucu açmak istiyorum ilk sunucu ben ve arkadaşlarım için diğeri anarchy sunucusu olacak. herkese açık olucak
Hocam çok bilginiz yok gibi duruyor insta eklerseniz yardımcı olurum

Tamam instam canxozr beni ekle yazışalım bana lütfen biraz yardım et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…