mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.407 Makaleler 1 Çözümler 11 Dün 22:14 #1 2 gündür birisi arıyor özel numaradan, saçma şeyler söylüyor artık rahatsız etme seviyesine geldi. Bulabilme şansım var mı kendisini? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:19
2 gündür birisi arıyor özel numaradan, saçma şeyler söylüyor artık rahatsız etme seviyesine geldi. Bulabilme şansım var mı kendisini?
Arda Türkcü Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 695 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:20 #2 Getconcat kullanıyosa eğer arayan kişi premium alınca görebiliyorsun diye biliyorum, kullanmıyorsa eğer görmenin bir yolu yok.
Getconcat kullanıyosa eğer arayan kişi premium alınca görebiliyorsun diye biliyorum, kullanmıyorsa eğer görmenin bir yolu yok.
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.876 Çözümler 12 Yer Midland Dün 22:21 #3 Özel numara aramalarını kapatabilirsiniz. Operatörünüzle görüşün bulmak için
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.732 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor Dün 22:21 #4 Ücretli şekilde özel numaraları bulma servisleri oluyor hat firmalarının. Arayıp sorabilirsiniz. Eğer uğraşmayım derseniz özel numaralara aramayı kapatıp kurtulabilirsiniz.
Ücretli şekilde özel numaraları bulma servisleri oluyor hat firmalarının. Arayıp sorabilirsiniz. Eğer uğraşmayım derseniz özel numaralara aramayı kapatıp kurtulabilirsiniz.
T Tiscard Picopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 272 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:21 #5 Ne gibi şeyler, sizin yakın kişiler dışında bilemeyeceği şeyler mi, tacizvari şeyler mi?
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.407 Makaleler 1 Çözümler 11 Dün 22:22 #6 Tiscard dedi: Ne gibi şeyler, sizin yakın kişiler dışında bilemeyeceği şeyler mi, tacizvari şeyler mi? Genişletmek için tıkla... Dün aradığında duvarda yazmışlar falan dedi kapattım aynı kişi bugün küfür etti.
Tiscard dedi: Ne gibi şeyler, sizin yakın kişiler dışında bilemeyeceği şeyler mi, tacizvari şeyler mi? Genişletmek için tıkla... Dün aradığında duvarda yazmışlar falan dedi kapattım aynı kişi bugün küfür etti.
T Tiscard Picopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 272 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:23 #7 mardzic dedi: Dün aradığında duvarda yazmışlar falan dedi kapattım aynı kişi bugün küfür etti. Genişletmek için tıkla... Hocam operatör mobil uygulamasını biraz kurcalarsanız orda özel numaraları kapatma olması lazım,yoksa müşteri hizmetleri ile irtibata geçiniz.
mardzic dedi: Dün aradığında duvarda yazmışlar falan dedi kapattım aynı kişi bugün küfür etti. Genişletmek için tıkla... Hocam operatör mobil uygulamasını biraz kurcalarsanız orda özel numaraları kapatma olması lazım,yoksa müşteri hizmetleri ile irtibata geçiniz.
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.407 Makaleler 1 Çözümler 11 Dün 22:24 #8 Kapattım cihazımın kendi uygulamasından, kim aradı acaba diye merak ediyorum.
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.876 Çözümler 12 Yer Midland Dün 22:25 #9 mardzic dedi: Kapattım cihazımın kendi uygulamasından, kim aradı acaba diye merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yakınınızda olan kişilerin sesine benzemiyor mu hiç? Arkadaşınızla falan kavga ettiyseniz belki.
mardzic dedi: Kapattım cihazımın kendi uygulamasından, kim aradı acaba diye merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yakınınızda olan kişilerin sesine benzemiyor mu hiç? Arkadaşınızla falan kavga ettiyseniz belki.
T Tiscard Picopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 272 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:25 #10 mardzic dedi: Kapattım cihazımın kendi uygulamasından, kim aradı acaba diye merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ücretli uygulamalar var bulmak için,yoksa bu dünyada beleş mal yoktur bilirsiniz mutiant dedi: Yakınınızda olan kişilerin sesine benzemiyor mu hiç? Arkadaşınızla falan kavga ettiyseniz belki. Genişletmek için tıkla... Bende ondan sordum.
mardzic dedi: Kapattım cihazımın kendi uygulamasından, kim aradı acaba diye merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ücretli uygulamalar var bulmak için,yoksa bu dünyada beleş mal yoktur bilirsiniz mutiant dedi: Yakınınızda olan kişilerin sesine benzemiyor mu hiç? Arkadaşınızla falan kavga ettiyseniz belki. Genişletmek için tıkla... Bende ondan sordum.