M melih411 Femtopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Bir gece ansızın özel numaradan aradı ve cevap vermedi, sonra kapattım. Kim olduğunu merak ediyorum. Bulabiliyoruz mu? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2024
Bir gece ansızın özel numaradan aradı ve cevap vermedi, sonra kapattım. Kim olduğunu merak ediyorum. Bulabiliyoruz mu?
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 17 Kasım 2024 #2 melih411 dedi: Bir gece ansızın özel numaradan aradı ve cevap vermedi, sonra kapattım. Kim olduğunu merak ediyorum. Bulabiliyoruz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır diye biliyorum.
melih411 dedi: Bir gece ansızın özel numaradan aradı ve cevap vermedi, sonra kapattım. Kim olduğunu merak ediyorum. Bulabiliyoruz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır diye biliyorum.
swxlvr Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 630 Çözümler 4 17 Kasım 2024 #3 Hayır. Maksimum senaryoda, suç işlediğine dair delil olursa operatör gerekli birimlere bilgi veriyor diye biliyorum.
Hayır. Maksimum senaryoda, suç işlediğine dair delil olursa operatör gerekli birimlere bilgi veriyor diye biliyorum.
yunusebaran Kilopat Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 890 Çözümler 8 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i9-13900K – RTX 4070 Ti Super – 32 GB 5600MHz DDR5 RAM Cinsiyet Erkek Meslek 3D CAD Jewelry Designer and Environment Artist 17 Kasım 2024 #4 melih411 dedi: Bir gece ansızın özel numaradan aradı ve cevap vermedi, sonra kapattım. Kim olduğunu merak ediyorum. Bulabiliyoruz mu? Genişletmek için tıkla... Bulamazsın amacı zaten bulamamak mahkeme yolu ile bulunabilir diye biliyorum ama kendi başına bulman mümkün değil
melih411 dedi: Bir gece ansızın özel numaradan aradı ve cevap vermedi, sonra kapattım. Kim olduğunu merak ediyorum. Bulabiliyoruz mu? Genişletmek için tıkla... Bulamazsın amacı zaten bulamamak mahkeme yolu ile bulunabilir diye biliyorum ama kendi başına bulman mümkün değil
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.762 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 17 Kasım 2024 #5 Mahkemeye dilekçe vererek ama oda çok uzun iş.
swxlvr Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 630 Çözümler 4 17 Kasım 2024 #6 S.Ganacci dedi: Mahkemeye dilekçe vererek ama oda çok uzun iş. Genişletmek için tıkla... Mahkemeye dilekçe verse ne olur bir şey yok ki ortada
S.Ganacci dedi: Mahkemeye dilekçe vererek ama oda çok uzun iş. Genişletmek için tıkla... Mahkemeye dilekçe verse ne olur bir şey yok ki ortada